Panáčik si na jeseň pre česko-slovenských divákov pripravil dávku extravagancie, na ktorú sa nezabúda. Netradičné spojenie hudby, divadla a obrazovej projekcie sa pretavilo do turné MINOR 54. Spoločne s 15-člennou zostavou umelcov sa predstaví 22. septembra v Brne, no počas nasledujúcich dvoch mesiacov nevynechá ani slovenské mestá.

Svoju tvorbu sám nazýva Gesamtkunstwerk, čo znamená syntéza hudobno-dramatickej, slovesnej, hereckej, tanečnej a výtvarnej zložky. Napriek mladému veku má na konte 14 experimentálnych albumov, hodinový film, dve divadelné hry, výstavy, dokumenty a spolupráce so stovkami hudobníkov. Svoje multižánrové nadanie predstaví na turné Minor 54.

"Na koncerte v Prahe som oficiálne uzavrel éru posledného albumu Postmoderna. Diváci, ktorí navštívia niektoré z vystúpení, uvidia nové skladby z pripravovaného materiálu. Súčasťou bude sláčikový orchester a po dlhej dobe aj bubeník," prezrádza Panáčik.

Každá show sľubuje unikátnosť a zážitok, ktorý otrasie vnímaním diváka. Portál Virtualfestivals.com ohodnotil Panáčikov koncert na Pohode 2012 vyššou známkou ako samotného headlinera Lou Reeda. Možnosť nahliadnuť do tvorby rodáka z Trenčína budete môcť už túto jeseň vo vybraných mestách.

Panáčik - Minor 54 tour:

22. september - Brno, Kabinet múz
24. september - Bratislava, Randal
31. október - Trenčín, Coffee Sheep
20. november - Ostrava, Blan-B
21. november - Zvolen, Festival Atraktívneho divadla
27. november - Banská Bystrica, Klub 77


Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Matúš Kvas, mediálny zástupca Panáčika.

Súvisiaci interpreti: Panacik