Britský spevák James Blunt sprístupnil prostredníctvom portálu iTunes na vypočutie očakávaný album s názvom Moon Landing. Ako sám uviedol: "Toto je album, aký by som najskôr nahral, keby sa z Back to Bedlam nestal celosvetový hit."

"Je to oveľa osobnejší album. Je to o mne a producentovi Tomovi Rothrockovi ako hľadáme, kde sa to všetko začalo, a kde sme teraz," uviedol spevák. "Na pristátiach na Mesiaci je čosi romantické a osamelé. Je to ako nostalgická spomienka na niečo, čomu len ťažko môžeme uveriť, že sme to dokázali, a z nejakého smutného dôvodu sa nám to už nepodarí - ako prvá láska," dodal o novej štúdiovke James Blunt.

Oficiálny termín vydania albumu je 21. októbra. Nahrávka bude obsahovať jedenásť piesní, pričom na deluxe edícii sa budú nachádzať ešte tri bonusové skladby. Album Moon Landing si však môžete vypočuť už teraz po kliknutí na tento odkaz a spustení nahrávky v programe iTunes.

Prečítajte si: Návrat Jamesa Blunta: Jazdí bez prilby a znie lepšie než kedykoľvek predtým


Tridsaťdeväťročný bývalý vojak predal celosvetovo viac ako 18 miliónov kópií albumov, pričom jeho debut Back To Bedlam sa stal vo Veľkej Británii najpredávanejšou nahrávkou nultých rokov 21. storočia. Jeho zatiaľ posledným albumom je Some Kind Of Trouble z roku 2010. Je držiteľom dvoch Brit Awards, dvoch Ivor Novello Awards, dvoch MTV Video Music Awards a piatich nominácií na Grammy.

Zdroj: SITA, PR
Fotografiu poskytla Renáta Tomášová z EMI Slovak Republic

Súvisiaci interpreti: James Blunt