Americký spevák John Legend a jeho manželka, modelka Chrissy Teigen, sa stali dvojnásobnými rodičmi. Chrissy Teigen sa s narodením druhého potomka pochválila v stredu v noci na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter.

"Niekto prišiel," napísala v príspevku, v ktorom tiež použila emotikony znázorňujúce objatia a dojčenské fľaše. Bližšie detaily o bábätku zatiaľ dvojica nezverejnila, už skôr však oznámili, že to bude chlapec. John Legend a Chrissy Teigen sa zasnúbili v decembri 2011 po štvorročnom vzťahu. Manželmi sú od septembra 2013. Predvlani v apríli privítali na svete dcéru Lunu Simone.

John Legend vydal svoj doposiaľ posledný album Darkness and Light pred dvomi rokmi. Začiatkom apríla mal premiéru televízny muzikál Jesus Christ Superstar Live! televízie NBC, kde spevák stvárnil Ježiša Krista a úlohy kráľa Herodesa sa zhostil Alice Cooper"Hudba muzikálu si vyžaduje speváka s úžasným rozsahom a herca s obrovskou hĺbkou a neexistuje nikto lepší, kto by tento príbeh mohol priniesť novému publiku," uviedol zástupca NBC Entertainment Robert Greenblatt


John Legend, vlastným menom John Roger Stephens, mal na konte dve demá, keď v roku 2001 stretol rappera Kanyeho Westa, ktorý mu pomohol presadiť sa v hudobnom priemysle. Ešte pred vydaním debutového albumu Get Lifted (2004) na seba upozornil spoluprácami s viacerými interpretmi ako Jay Z, Alicia Keys či Lauryn Hill

Na konte má desať cien Grammy a získal tiež Oscara a Zlatý glóbus za pieseň Glory, ktorú nahral s rapperom Commonom na soundtrack snímky Selma (2014). Okrem hudby sa venuje aj herectvu, predstavil sa napríklad vo filme La La Land (2016).


Zdroj: SITA (People.com)
Foto: Andy Kropa/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: John Legend