Americká speváčka Fergie predstavila EP remixov skladby M.I.L.F.$. Novinka obsahuje šesť nahrávok, na ktorých sa podieľali Dave Aude, Suspect 44, Nick Talos, Slushii, Jodie Harsh a Polow Da Don. Priaznivci 41-ročnej interpretky si EP môžu vypočuť napríklad prostredníctvom služby Spotify či portálu iTunes, pričom remix Davea Audea je dostupný aj na službe YouTube.

Skladba M.I.L.F.$ je prvým singlom z pripravovaného albumu Double Dutchess, ktorý by mala rodáčka z Hacienda Heights v Kalifornii uviesť na trh počas tohto roka. Prostredníctvom YouTube z neho ponúkla minulý mesiac aj skladbu s názvom Hungry, v máji sa zas na festivale Rock in Rio v Portugalsku predstavila s novými piesňami You Already Know či Love Is Pain.


Hudobníčka v júli predstavila k singlu aj videoklip, v ktorom sa objavili viaceré osobnosti šoubiznisu ako napríklad Ciara, Alessandra Ambrosio, Kim Kardashian West, Amber Valletta, Devon Aoki či Chrissy Teigen.

Fergie Duhamel, pôvodným menom Stacy Ann Ferguson, je od roku 2003 členkou skupiny The Black Eyed Peas. V roku 2006 vydala sólový debut The Dutchess. Preslávili ju najmä skladby London Bridge, Fergalicious, Glamorous či Big Girls Don't Cry. Nahrala tiež hit A Little Party Never Killed Nobody (All We Got), ktorý bol súčasťou soundtracku filmu Veľký Gatsby (2013).

Sólový comeback ohlásila v roku 2014 singlom L.A. Love (La La). Kariéru v šoubiznise však nezačala hneď v hudbe. Ako detská herečka sa totiž predstavila vo viacerých filmoch a seriáloch. Od roku 2009 je vydatá za herca Josha Duhamela, s ktorým má syna Axla Jacka.

Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/fergie

Súvisiaci interpreti: Fergie