V sobotu 10. novembra sa v Bratislave uskutoční jednodňové multižánrové podujatie New Generation Day_FM. Jeho cieľom je podľa organizátorov spojiť mladú generáciu prostredníctvom kultúry, hudby a zábavy. Predstavia sa interpreti ako The Uniques, Bruno Benetton Free Band, The Lovely Pimps, Medial Banana, In Vivo či B-complex.

Podujatie, zamerané najmä na mladých priaznivcov alternatívnej a menšinovej hudby, spojí tri bratislavské kluby - KC Dunaj, Ateliér Babylon a Majestic Music Club (MMC). Súčasťou akcie bude aj hudobný program v Chillout & Culture Bare Hopkirk. V budove Slovenského rozhlasu bude od 14:00 výstava výtvarných diel z projektu "Zmeň, čo môžeš zmeniť (v tvojom meste)".

V KC Dunaj sa predvedú King Shaolin, Mike Lark/Dynamo Team, DJ Matis a B-complex, pričom večer v tomto priestore otvorí stand-up comedy Silné reči Jána Gorduliča.

V MMC sa na pódium dostanú The Bright Eye, Goodbye Lenin, Bruno Benetton Free Band, The Uniques a tiež talianska formácia Phinx. V rovnakej budove sídli aj Hopkirk, ktorý ponúkne vystúpenia Toniho Granka a DJa Verbala.

Ateliér Babylon bude hostiť kapely Unisex, In Vivo, Fuera Fondo, The Lovely Pimps a Medial Banana. Na všetky koncerty sa bude môcť návštevník dostať prostredníctvom jedinej vstupenky. Lístok stojí v predpredaji na webstránke ngd.interticket.sk 10 eur, na mieste bude vstupné 12 eur.

Program podujatia New Generation Day_FM (10. novembra, Bratislava):

KC Dunaj
19:00 - stand-up comedy Silné reči Jána Gorduliča 
20:10 - King Shaolin 
21:10 - Mike Lark/Dynamo Team 
23:00 - DJ Matis 
00:00 - B-Complex 

Ateliér Babylon
19:00 - Unisex 
20:00 - In Vivo 
21:10 - Fuera Fondo 
22:30 - The Lovely Pimps 
23:20 - Medial Banana 

Majestic Music Club
19:00 - The Bright Eye 
20:00 - Goodbye Lenin 
21:10 - Phinx (Taliansko) 
22:30 - Bruno Benetton Free Band 
23:20 - The Uniques 

Hopkirk chill out zone
19:40 - Toni Granko 
22:10 - DJ Verbal

Agentúru SITA informovala PR manažérka festivalu Jana Osuská.

Zdroj: SITA
Foto: Igor Daniš - archív Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Bruno Benetton Free Band, The Uniques