Slovenská speváčka Mária Čírová čaká druhého potomka. Vo štvrtok ráno o tom informovala prostredníctvom sociálnej siete Facebook. "Drahí moji fanúšikovia, chcem, aby ste tú radosť prežívali spolu so mnou... Budem opäť mama!" uviedla populárna 23-ročná speváčka, ktorá ešte koncom decembra hovorila o plánoch "ísť na veľké turné".

Interpretka hitu Búrka čaká dieťa so svojím 37-ročným partnerom a zároveň producentom Mariánom Kachútom. Spolu už majú dvojročného synčeka Huga.

Správa o tehotenstve možno zmení speváčkine plány vyraziť vo februári na turné. "Ísť na veľké turné je mojím snom. Chcem sa stretnúť s fanúšikmi a mať s nimi bližší kontakt, pretože na festivaloch alebo klasických koncertoch nie je priestor na diskusiu," uviedla v decembri pre agentúru SITA. Sériu koncertov by podľa vlastných slov chcela zorganizovať v intímnejšej klubovej atmosfére. Podľa správ portálu Topky.sk však v čase tohto vyhlásenia už o svojom tehotenstve vedela a údajne má už za sebou kritický prvý trimester. Žeby plánovala ísť na turné s bruškom?

Pár dní pred zverejnením radostnej správy sa speváčka predstavila v Legendách popu, kde odspievala hneď dve skladby Mariky Gombitovej - Prosba a S tou nádejou choď spať, ktorú prezentovala v duete s Jankom Lehotským.

Mária Čírová - Prosba (Legendy popu - Marika Gombitová, 13. január 2012)

Mária Čírová
, ktorá v roku 2008 triumfovala v súťaži Coca-Cola PopStar, má na svojom konte dva štúdiové albumy. Debut Búrka obsahujúci rovnomenný singel a tiež skladby Ľadová doba či Zbierka hriechov jej vyšiel v roku 2008. Druhá štúdiovka Na dosah (2011) nasledovala o tri roky neskôr. Čírová z neho vydala single Bez obávStrácam s raperom Opakom, Labutia a Na dosah. Posledná menovaná pieseň, ktorá je zároveň titulnou skladbou romantického seriálu Nevinní, je nominovaná na Slávika v kategórii videoklip roka. Režisérom klipu, ktorý je inšpirovaný filmom Čierna labuť, je Martin Hudák.

Mária Čírová - Na dosah

Ďalšia skladba z minuloročného albumu s názvom Save You bude titulnou piesňou pripravovaného mysteriózneho filmu Spiknutie, ktorý by mal prísť do kín priebehu tohto roka. Tvorcovia filmu Gabriel Hoštaj a Roman Lazar jej ku skladbe natočili aj temný videoklip. V tomto roku chce Čírová zverejniť aj video k piesni Be There, ktorú venovala Kambodži. Vo videoklipe by sa pritom mali objaviť zábery z jej pobytu v tejto krajine.

Janko Lehotský a Mária Čírová - S tou nádejou choď spať (Legendy popu - Marika Gombitová, 13. január 2012)

Zdroj: SITA, archív Hudba.sk
Foto: Mariacirova.sk

Súvisiaci interpreti: Mária Čírová