Zoči Voči predstavili nový, v poradí už štvrtý videoklip, k piesni s názvom 3:00. Skladba sa nachádza na ich ostatnom albume Nikto z nás nie je bez chýb, ktorý vyšiel ešte v októbri 2011. "Režisérskej taktovky sa už tradične zhostil náš kamarát a výborný kameraman Martin Hossa alias Anakin Fox. Je to akoby pokračovanie práce, ktorú začal dizajnom a grafikou nášho albumu," priblížili nové video členovia kapely.

Najnovší prírastok vo videogalérii skupiny zachytáva najkrajšie momenty z ich skončeného turné, v rámci ktorého navštívili 16 slovenských miest. Podľa slov Zoči Voči mapuje ich kapelový život, ktorý väčšinou trávia na cestách a na pódiu. "Pieseň je o našich rodinách a blízkych, na ktorých máme veľmi málo času, pretože väčšinu z neho venujeme hudbe a koncertovaniu. Venujeme ju všetkým, ktorí by chceli byť s tým, s kým nemôžu," uzavrel gitarista Jano Pisoň.

Zoči Voči - 3:00

Kapela Zoči Voči sa teší veľkej obľube najmä u mladej generácie fanúšikov, ktorej "druhým domovom" sú sociálne siete. Na Facebooku má nitrianska punk-rocková partička viac než 45-tisíc priaznivcov a nedávno dosiahla zaujímavý míľnik aj na populárnom videoserveri Youtube.com. Jej videá tam v súčte presiahli už 3 milióny prehratí.

Najúspešnejšie sú ich videoklipy k piesňam Stratený (vyše 445-tisíc prehratí v štandardnej verzii + 232-tisíc v HD formáte) a 2012 (379-tisíc prehratí) z aktuálneho albumu Nikto z nás nie je bez chýb (2011). K nahrávke, na ktorej nájdete aj cover verziu hitu Vaša Patejdla Ak nie si moja, kapela zverejnila aj zaujímavý a sympatický dokument. Fanúšikovia v ňom môžu bližšie spoznať nielen zákulisie nahrávania a pozadie vzniku jednotlivých skladieb ale aj samotných členov skupiny.

Album veľmi pozitívne ohodnotil napríklad český portál Musicserver.cz, ktorý ho opísal slovami "poctivý pop-punk s kopou chytľavých pasáží vo svižných, často maximálne trojminútových skladbách".

Zoči Voči - Stratený

Zoči Voči - 2012

Zoči Voči - Nikto z nás nie je bez chýb (dokument)

Informácie pre Hudba.sk poskytol Michal Andel, manažér kapely Zoči Voči. Viac na www.facebook.com/zocivoci.

Foto: Myspace.com/zocivoci

Súvisiaci interpreti: Zoči Voči