Spevák, producent a frontman skupiny Black Eyed Peas zverejnil na svojom YouTube kanáli celý obsah svojho nového albumu. Fanúšikovia si tak v predstihu môžu vypočuť spoluprácu s Nicole Scherzinger, Skylar Grey či Chrisom Brownom. Track s posledným menovaným čelí obvineniam z plagiátorstva, a to oficiálne ešte ani nevyšiel.

Vydanie dlho očakávaného albumu #willpower je zo dňa na deň reálnejšie. Svedčí o tom aj jeho streamovanie na will.i.amovom YouTube kanáli, ktorý zastrešuje spoločnosť VEVO. Zvedavci sa tak môžu presvedčiť o tom, že avizovaná spolupráca s Lil Wayneom a Diddym sa nekonala a skladba s vokálmi Miley Cyrus na streame nefiguruje vôbec. Zo známych singlov, ktoré už mali možnosť v hitparádach bodovať, je na nahrávke možné nájsť This Is Love s Evou Simmons, Scream And Shout s pričinením Britney Spears a aktuálny singel #thatPOWER, kde raperovi sekunduje Justin Bieber. Paradoxom je, že kooperáciu s Mickom Jaggerom a Jennifer Lopez T.H.E.(The Hardest Ever) by ste na albume hľadali márne, a to aj na deluxe edícii.


Okrem svojich hviezdnych spoluprác je momentálny porotca britskej verzie reality show The Voice známy aj "požičiavaním si" hudobných podkladov menej známych hudobníkov. V tomto prípade sa tak stalo pri kúsku s nie veľmi originálnym názvom Let's Go. will.i.am a Chris Brown to "rozpumpujú" na pozadí produkcie od Arty & Mat Zo. Britské producentské duo potvrdilo pre portál digitalspy.co.uk will.i.amov záujem o práva na sample, no oni odmietli. "Nikdy si nevyjasnili práva na Rebound s Anjunabeats – jediným vydavateľstvom, ktoré je ich výhradným majiteľom," tweetoval Arty v utorok. V konečnom dôsledku však obaja vyzývajú svojich fanúšikov, aby Willa s Chrisom nesúdili. 


Podobnosť nájdete po uplynutí prvej minúty nasledujúceho videa: 


Tracklist albumu:

1. Good Morning
2. Hello
3. This Is Love (Featuring Eva Simons)
4. Scream & Shout (Featuring Britney Spears)
5. Let’s Go (Featuring Chris Brown)
6. Gettin' Dumb (Featuring apl.de.ap and 2NE1)
7. Geekin’
8. Freshy (Featuring Juicy J)
9. #thatPOWER (Featuring Justin Bieber)
10. Great Times Are Coming
11. The World Is Crazy (Featuring Dante Santiago)
12. Fall Down (Featuring Miley Cyrus)
13. Love Bullets (Featuring Skylar Grey)
14. Far Away From Home (Featuring Nicole Scherzinger)
15. Ghetto Ghetto (Featuring Baby Kaely)

Deluxe edícia:

16. Reach For The Stars
17. Smile Mona Lisa
18. Bang Bang

Autor: Marek Majzon (Zdroj: Digitalspy.co.uk, Universal Music)
Foto: Universal Music / Mike Jurkovac

Súvisiaci interpreti: Chris Brown, will.i.am