Špenát, mrkva, zázvor, brokolica, fazuľa, jablká, brusnice, pomaranče či broskyňe nesmú chýbať v šatniach slávnej dvojice LMFAO. Šesťnásobní víťazi hudobných cien Billboard vystúpia 14. augusta v bratislavskej Inchebe na veľkej open air párty. V zákulisí sa popri žúrovaní bude aj vo veľkom odšťavovať.

Globálne úspešné duo LMFAO, ktoré nedávno slovenským organizátorom zaslalo svoje vyše 50-stranové požiadavky, si na svetovom turné dáva veľký pozor na zdravú životosprávu. V šatni preto nesmie chýbať zoznam čerstvých surovín na prípravu štiav a kvalitné odšťavovače. 

Redfoo a Sky Blue však aj zdravie berú s rezervou. V ich chladničkách musia byť tiež k dispozícii energetické nápoje, pivá, vodka, šampanské alebo kokosové mlieko. Organizátori tiež musia zabezpečiť stravu a nápoje pre celý 35-členný tím, ktorý s dvojicou raperov a zabávačov cestuje po celom svete.

Kalifornské duo čaká slovenská premiéra po tom, čo nedávno úspešne vypredali svoje koncerty v susednej Viedni i v Prahe. Bratislava sa môže tešiť na veľkolepú koncertnú šou s viac ako tridsiatimi tanečníkmi a hudobníkmi. Pódium bude plné svetelných vizuálnych efektov, rôznych rekvizít a chýbať nebudú ani vtipné scénky.

Vstupenky na bratislavský koncert sa predávajú na v sieti Ticketportal v cene od 35 eur. V predaji sú tiež VIP vstupenky za 60 €, ktoré zabezpečujú sedenie na VIP tribúne s priamym výhľadom na pódium, samostatný VIP vchod, oddelené VIP parkovisko pre autá, služby VIP baru s pestrou ponukou nápojov
a nápoj zdarma pre každého.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Tomáš Holetz z agentúry Publique.

Foto: Facebook.com/lmfao

Súvisiaci interpreti: LMFAO