Americký R&B spevák Usher celé mesiace tajil, že skolaboval. Priznal sa až teraz moderátorke Oprah Winfrey v jej šou Oprah's Next Chapter. Populárny spevák sa v súčasnosti stal koučom v talentovej šou The Voice.

V januári 2011 Usher preložil koncerty európskeho turné a ako dôvod uviedol infekciu dutín. Ako ale teraz priznal, v skutočnosti nezvládol fakt, že musí byť tak ďaleko od svojich detí.

"Nikdy som o svojom kolapse nehovoril. Nechcel som, aby si ľudia hovorili, 'Je úplne labilný, nedokáže byť umelcom a zároveň otcom'," povedal spevák, ktorému nedávno súd zveril do starostlivosti štvorročného Ushera Raymonda V. a trojročného Naviyda Elyho Raymonda. Matkou detí je Tameka Foster, s ktorou bol ženatý v rokoch 2007 až 2009. "Stalo sa to, pretože som nemohol vidieť mojich chlapcov," dodal.

Usher aktuálne prijal ponuku na účinkovanie v americkej televíznej speváckej súťaže The Voice, ktorá sa pod názvom Hlas Česko Slovenska vysielala aj u nás. Spevák spolu s kolumbijskou hviezdou Shakirou nahradia Christinu Aguileru a Cee Lo Greena. Dvojica si vyskúša úlohu porotcov a koučov v štvrtej sérii projektu, ktorá v televízii NBC odštartuje na budúci rok. Na svojich pozíciách zostanú frontman skupiny Maroon 5 Adam Levine a country spevák Blake Shelton.

Dôvodom odchodu dvojice Christina Aguilera a Cee-Lo Green zo šou sú ich ďalšie záväzky v hudobnom priemysle. Ako uviedol výkonný producent súťaže Mark Burnett, musia sa venovať svojim albumom a koncertovaniu. Obaja by sa však mali vrátiť do piatej série. 

Informácie pochádzajú z webovej stránky www.digitalspy.co.uk a archívu agentúry SITA.

Zdroj: SITA (Digitalspy.co.uk, Aceshowbiz.com)
Foto: Usherworld.com

Súvisiaci interpreti: Usher