Kým ostatní vydávajú svoje vianočné single, Dara Rolins sa kúpe v mori a počas plavby na lodi má vietor vo vlasoch. S aktuálnym sviatočným obdobím spája čerstvú novinku snáď len speváčkina túžba po lepšom svete, ktorý si obzvlášť v týchto dňoch intenzívne želá každý.

Singlová novinka Lepší svet mala vyjsť v deň speváčkiných 51. narodenín (7.12). Plánovanú premiéru však Dara Rolins musela o týždeň odložiť. "Dnes to malo byť vonku, na moje narodeniny, premiéra mojej novej pesničky Lepší svet. Malá technická zápletka ale spôsobila, že si na premiéru budeme musieť ešte týždeň počkať, vydržíte? Dnes dúfam, že mi nič neodmietnete," odkázala Dara fanúšikom.

O niekoľko dní neskôr už mohla novinku pustiť do sveta. "Lepší svet je tu. Tak nech je aj ten váš svet s mojou pesničkou zase o niečo lepší," odkázala fanúšikom na Instagrame.

Na piesni spolupracovala s gitaristom Petrom "Homesom" Kravárikom a producentom Petrom Pannom, s ktorým pripravuje celý album. Prvý singel z neho predstavila už v septembri. Skladbou s názvom Energia zároveň odhalila aj rovnomenný názov albumu, ktorý bude podľa jej slov pestrý ako jej život.

"Nemám limity ani hranice, za ktoré sa nechcem vydať. Žánrovo, obsahovo aj zvukovo mi ide vždy o kvalitu. Merítkom pre mňa je vibe. Emócie rozhoduje o všetkom," uviedla speváčka.

Text: Hudba.sk