Speváčka americkej rockovej kapely Paramore Hayley Williams vo vyhlásení na oficiálnej webstránke skupiny prezradila, že producentom ich pripravovanej štvrtej štúdiovky bude Justin Meldal-Johnsen. Ten je známy predovšetkým spoluprácou s hudobníkom Beckom ale aj ako bývalý koncertný basgitarista Nine Inch Nails.

Hayley Williams tiež vo vyhlásení uviedla, že na nový album zatiaľ nahrali jednu skladbu. "Pred asi týždňom a pol som šla s chlapcami do štúdia nahrať novú skladbu na náš štvrtý album a bolo to úžasné. Na konci nahrávania nám bolo jasné, že to je to pravé. Takže by som rada oznámila, že producentom nášho nového albumu bude Justin Meldal-Johnsen a že tá nová skladba sa volá Daydreaming," napísala speváčka.

Taktiež priznala, že proces skladania nových skladieb bol zo začiatku veľmi náročný. "Niekoľko prvých mesiacov bolo neuveriteľne vyčerpávajúcich. Bolo to omnoho viac utrpenia než radosti. Potom v januári však nastal zlom a dostali sme inšpiráciu. Následne sme zložili množstvo piesní a ešte nie sme hotoví. Skladáme aj priamo v štúdiu," prezradila Williams, ktorá však nevie, či ich novinka vyjde ešte tento rok.

"Pracujeme podľa nášho vlastného harmonogramu. Doteraz sme žiadnemu albumu nevenovali toľko času a pozornosti. Väčšinou sa ponáhľame, aby sme stihli stanovené termíny. Pri tomto albume to však neplatí. Nemôžeme garantovať, že vyjde do konca roka," uzavrela 23-ročná speváčka.

Paramore vznikli v roku 2004 vo Frankline v štáte Tennessee. Debutovali o rok neskôr albumom All We Know Is Falling, po ktorom nasledovali nahrávky Riot! (2007) a Brand New Eyes (2009). Koncom roka 2011 vydali trojicu singlov Renegade, Hello Cold World a In The Mourning. Vlani im tiež vyšiel singel Monster, ktorý je súčasťou soundtracku k filmu Transformers: Dark of the Moon.

Paramore - Monster
 Informácie pochádzajú z webstránky Nme.com a archívu agentúry SITA.

Zdroj: SITA
Foto: Paramore.net

Súvisiaci interpreti: Paramore