V prípade Zayna sme zvyknutí skôr na popové hity či sladké lovesongy. Novým singlom Sour Diesel sa vybral rockovejšou cestou, ktorá mu pristane a zdá sa, že v prípade ohláseného vydania nového albumu sa máme na čo tešiť. Hoci názov nahrávky, ani presný dátum vydania stále nie sú známe.

Anglický spevák Zayn zverejnil skladbu Sour Diesel. Niekdajší člen skupiny One Direction napísal novinku spolu s producentom, ktorý si hovorí Malay a podieľal sa aj na interpretovom prvom albume Mind of Mine (2016). Dvojici s piesňou Sour Diesel pomohol aj skladateľ a producent Rob Cavallo. Dvadsaťpäťročný spevák zverejnil prostredníctvom Apple Music aj videoklip ku skladbe.

Rodák z Bradfordu vo West Yorkshire predtým ponúkol nové piesne Let Me a Entertainer a tiež coververziu hitu Can’t Help Falling in Love, ktorú v roku 1961 vydal legendárny Elvis Presley. Interpret tiež vyhlásil, že plánuje uviesť na trh nový album, ktorého názov ani dátum vydania zatiaľ nie sú známe.


Zain Javadd Malik sa preslávil v spomínanej skupine One Direction, v ktorej pôsobil v rokoch 2010 - 2015 a vydal s ňou albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013) a Four (2014). V marci 2016 ponúkol pod menom Zayn menovanú debutovú sólovú štúdiovku Mind Of Mine, s ktorou dobyl americký albumový rebríček Billboard 200 i UK Chart. Z nahrávky pochádza napríklad singel Pillowtalk.

Zdroj: SITA (consequenceofsound.net)
Foto: Evan Agostini/Invision/AP