Spevák a skladateľ Juraj Hnilica zažíva jedno z najkrajších období svojho života. Po dvadsiatich rokoch vzťahu si so svojou polovičkou oficiálne povedali spoločné áno. Pri tejto príležitosti zložil svojej manželke krásne vyznanie lásky. Pieseň s názvom S tebou odznela ako prekvapenie pri ich prvom manželskom tanci.

"Nikdy by mi nenapadlo, že po 20-tich rokov vzťahu sa dokážem opäť zamilovať do tej istej ženy. Kedysi dávno sme si s mojou milou povedali, že po 20-tich rokov vzťahu sa zosobášime a ono sa to v skutočnosti stalo. Som neskutočne vďačný za jeden z najkrajších, životných okamihov, ktorý sme spoločne mohli zažiť. Bol to deň, ktorý zaplnil aj to najtajnejšie miesto v mojom srdci," povedal spevák.

"Moja ženička Lucka počula pieseň až v deň sobáša. Spomínal som jej, že som zložil pieseň, na ktorú by som si rád s ňou zatancoval náš prvý manželský tanec. Celé to bolo magické a musím povedať, že určite to bol jeden z najkrajších dní nášho života," dodáva.

Tento rok si chystá Juraj splniť aj druhý sen. Celovečerný koncert so 40-členným symfonickým orchestrom v martinskom Národnom dome dňa 7. decembra Lístky na tento výnimočný koncert sú už v predaji na Predpredaj.sk.

Informcáie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol Juraj Hnilica.