Kráľovná popu a nekorunovaný kráľ urban popu sa chystajú spojiť sily svojich kráľovstiev. Podrobnosti o tejto spolupráci prezradil Timbaland v rozhovore pre MTV.

Kráľovná popu a nekorunovaný kráľ urban popu sa chystajú spojiť sily svojich kráľovstiev. Podrobnosti o tejto spolupráci prezradil Timbaland v rozhovore pre MTV.

Jeden z najžiadanejších producentov súčasnej popovej scény sa práve vrátil z európskeho turné, na ktorom sprevádzal Justina Timberlake-a. Počas neho stihli natočiť videoklip s 50 Centom a stretnúť sa v štúdiu s Madonnou. Timbaland pre MTV prezradil: "Spravili sme Madonne album. Je to skoro hotové. Ja a Justin sme spravili hudbu. Madonna je skvelá. Keď som si vypočul jej posledný album, vedel som že ten album bude "hot". Jej album je najlepší, spolu s Justinovým." Ďalej prezradil, že pre ich nové spoločné dielo zatiaľ neexistuje názov, ale určite sa v septembri opäť stretnú v štúdiu, aby nahrávanie dokončili.

Aj keď je zrejmé, že "Timbo" nie je bohvieaký rečník, treba mu uznať, že vie čo robí a na spoluprácu si vyberá len s tých najlepších. Mimo umelcov zo svojho labelu Mosley Music Group (Nelly Furtado a mladá talentovaná Kerri Hilson) momentálne okrem Madonny spolupracuje už len s Missy Elliott a 50 Centom: "Spravil som preňho nejaké podmazy. Viem, že ich použije ale neviem, na ktorom albume. Či na tomto alebo na tom ďalšom." 50 Cent pripravuje album 'Curtis', ktorý by mal vyjsť 11. septembra, a už je známy aj názov jeho ďalšieho albumu 'Before I Self Destruct', ktorý je naplánovaný na budúci rok. Šepká sa aj o tom, že o Timbalandovu produkciu prejavila záujem kanadská diva Celine Dion.


Zdroj: MTV.co.uk