Novozámocký festival Aquabeatz, ktorý sa bude po prvýkrát oficiálne konať v dvoch dňoch prinesie nielen piatkový warm-up ale pre nezlomných clubberov i nedeľnú after party.

Novozámocký festival Aquabeatz, ktorý sa bude po prvýkrát oficiálne konať v dvoch dňoch prinesie nielen piatkový warm-up ale pre nezlomných clubberov i nedeľnú after party.


Na piatkovej zahrievacej party sa v klube C Complex na 4 stageoch predstavia domáci i zahraniční DJi a umelci. Hlavným stageom bude miestnosť Music Hall, ktorá je ideálna na koncerty živých kapiel. V piatok 24. augusta bude patriť prevažne funku, soulu a R'n'B. Ako hlavná hviezda sa tu predstaví Dara Rolins. Jej predskokanom bude mladá kapela Funkiez, v ktorej sa pôsobí speváčka Sasha Okálová, účastníčka súžaže Superstar a za nástrojmi aj traja bývalí muzikanti zo známej funkovej kapely Made 2 Mate. Atmosféru čiernej diskotéky 60., 70. a 80. rokov svojím DJským setom určite navodí aj známy DJ David Zo Senca.

Priaznivcov hip-hopu určite potešia najmä koncerty 2H Pozitiv a Mikyho Moru v miestnosti Discotheque. Ako headlineri drum'n'bassového stageu sa v Clubzone predstavia poľskí DJi Crab a Siekiera, DJ Clive z Prievidze a domáci DJi X2um a Sleyah. Vo vedľajšom Reaktore sa rozduní techno v podaní brazílskeho DJa Fabricia za podpory slovenských DJov Eiwena, Quada a Latecha.

Po piatkovom warm-upe čaká v sobotu na držiteľov vstupenky na Aquabeatz celodenný oddych pri vode na termálnom kúpalisku E. Tatárika. S príchodom večera sa tam začne nabitý program so svetovými hviezdami ako Sonique, Dreadzone, LTJ Bukem a MC Conrad, Shy FX a MC Tali, DJ Break, Luke Slater, Marco Lenzi a DJ Fab na troch stageoch s elektronickou i živou tanečnou hudbou. Štvrté pódium bude patriť hip-hopu, kde sa ako headliner predstaví Farenheit s dancehallovým zvukom Jamajky a maďarský MC Dopeman. Na Pogo Hip Hop Stage sa okrem toho budú v sobotu 25. augusta krstiť hneď dva albumy – sólovka lídra českej formácie D.Real.C Jaya Diesela a druhý album nášho Zverinu.

Pre účastníkov festivalu, ktorí ani po sobotnej noci nebudú mať dosť, sa chystá after party opäť v priestoroch C Complexu, kde na house-ovom stagei do tanca zahrajú Walderson, Bighed aka Goldfingers DJs a DJ Jobby. V drum'n'bassových rytmoch to roztočia Novozámčania Bion, Fezry a Ivory.

Vstupenky na Aquabeatz si môžete do 23. augusta zakúpiť v zvýhodnenej cene v predpredaji len za 299 Sk. S páskou, ktorú obdržíte pri prvom vstupe, sa môžete zúčastniť piatkového warm-upu v C Complexe, rovnako sobotného leňošenia, či športových aktivít pri vode na novozámockom termálnom kúpalisku, samozrejme i hlavnej sobotnej noci pod holým nebom v areáli kúpaliska a zmienenej nedeľnej after party v C Complexe. Pre bližšie informácie o predpredajných miestach, kompletnom programe a interpretoch, či možnostiach ubytovania, navštívte oficiálne stránky festivalu a klubu C Complex.

http://www.aquabeatz.sk

http://www.ccx.sk


Zdroj: Aquabeatz.sk