V pondelok 8. októbra sa v Bratislave po roku opäť predstaví u nás veľmi žiadaná formácia elektro-experimentátorov na čele s Chrisom Cornerom - projekt IAMX.

Sólový projekt Chrisa Cornera, člena známej electro-popovej kapely Sneaker Pimps, sa začiatkom októbra predstaví v Prahe, Brne, vo Viedni a neobídu ani naše hlavné mesto. Pre obrovský záujem o lístky na minuloročný decembrový koncert v Subclube, ktorý sa vypredal vo veľkom predstihu, sa organizátori rozhodli aktuálne vystúpenie presunúť do priestorov Klubu Za zrkadlom na Rovniankovej 3 v bratislavskej časti Petržalka.

Chris Corner svoj projekt IAMX považuje za divadielko, ktoré nemá s jeho reálnou osobnosťou veľa spoločného. Nám to však môže byť jedno, dôležitá je hudba a hlavne skvelá show, ktorou sa tento projekt preslávil po celom svete. Ústredným znakom Cornera je výstrednosť - ako v obliekaní, tak aj v textoch. V tých sa venuje často temným a nepríjemným témam ako sú bizarnosti ľudskej sexuality, smrť, intoxikácia omamnými látkami, posadnutosť a alienácia, či narážkam na politické dianie.

Formácia IAMX má na konte dva štúdiové albumy 'Kiss and Swallow' a 'The Alternative'. Jej koncertná zostava je okrem frontmana Chrisa Cornera zložená z viacerých extravagantných hudobníkov (medzi inými napr. dámy z projektu Robots in Disguise).

Lístky na októbrový koncert v Zrkadlovom háji si môžete zakúpiť vo zvýhodnenej prepredajovej cene 490,- SK v sieti Ticket-art.sk. Priamo na mieste za vstup zaplatíte 550,- SK.

http://www.iamx.co.uk
http://www.myspace.com/iamx

http://www.subclub.sk
http://www.ticket-art.sk

Zdroj: Subclub.sk