Kylie Minogue ohlásila nový singel s názvom '2 Hearts', ktorý by mal vyjsť 5. novembra digitálne a o týždeň neskôr na CD nosiči.

Singel, ktorý pre ňu vyprodukovala londýnska electro-popová štvorica Kish Mauve, bude prvou ochutnávkou pripravovaného albumu. Ten by mal prísť v tesnom závese za singlom už koncom novembra. Kylie už tento rok jeden album vydala, v januári vyšla kompilácia jej živých vystúpení s názvom 'Showgirl Homecoming Live'. Album pozostával zo skladieb nahratých počas jej comebackových koncertov, kedy sa na pódiá vrátila po dlhom čase liečby rakoviny prsníka.

Na novom albume austrálskej popovej princeznej sa objaví i skladba, na ktorej spolupracovala s legendárnou elektronickou formáciou Groove Armada. Jeden z jej členov, Andy Cato, je na túto skladbu výnimočne hrdý: "Naša skladba je najlepšia z albumu. Je to niečo na spôsob Blondie popu, tíško verím, že to bude veľký hit."

Ďalšími tanečnými kolaboráciami na albume by mali byť skladby s nádejným škótskym producentom Calvinom Harrisom a londýnskou electro-popovou kapelou Hot Chip.

http://www.kylie.com

Zdroj: Nme.com, Music-news.com