Anglický spevák Sting, ktorý je známy ako bašta morálky a vyznávač tantrického sexu so svojou dlhoročnou partnerkou a manželkou, cez týždeň navštívil istý ošemetný podnik.

Bulvárne denníky neposkytli informáciu o tom, čo 55-ročný pop-rockový idol a otec šiestich detí v podniku ponúkajúcom okrem pohostenia aj erotické služby presne robil. Fotoaparáty ho však zachytili pri odchode z nočného klubu Relax v Hamburgu a reportéri neváhali zistiť, o čo v tomto podniku ide. Ostatne, stačí navštíviť webovú stránku Relaxu a pozrieť si galériu (len od 18 rokov). Samotný Sting sa však ku svojej návšteve nočného klubu zatiaľ nevyjadril a tak nie je vylúčené, že si tam zašiel len na čaj.

Práve v Hamburgu odštartovala svoje nemecké turné legendárna kapela, v ktorej Sting rozbiehal svoju kariéru, The Police. Trio sa dalo dohromady po neuveriteľných dvoch desaťročiach, aby svojím fanúšikov opäť priniesli hity ako 'Roxanne' či 'Don't Stand So Close To Me'. Zdá sa však, že už po niekoľkých spoločných koncertoch majú gitarista Andy Summers a bubeník Stewart Copeland na Stinga zlý vplyv a vodia ho na zlé chodníčky...

http://www.thepolice.com

Zdroj: Nme.com