Sympatická slovenská kapela Lavagance sa po zisku troch Aurelov v apríli tohto roka s chutou pustila do práce na dalšom albume. Svoj nový singel uvedú už tento štvrtok ako hostia vysielania Rádia_FM.

Podla informácií zverejnených na stránke Lavagance na Myspace.com bude kapela vo štvrtok 27. septembra o 8:30 živým hostom rannej show Rádia_FM: "Odpremierujeme 'Orthodox Experience' - prvý singel z nového CD, na ktorom v týchto dnoch prebiehajú posledné práce..." Na Myspace stránke kapely nájdete i cerstvé video zo štúdia, ktoré obsahuje pracovné verzie viacerých nových skladieb.

Alternatívna kapela Lavagance, ktorej hudba by sa dala opísat ako klasický rock'n'roll s využitím moderných zvukov elektronickej hudby, si získala množstvo priaznivcov vdaka minulorocnému EP 'Back To Attraction EP'. S ním získali i Aurela za najlepší album v kategórii alternatívna hudba. Na vítazstvo premenili i dalšie dve aurelovské nominácie - stali sa objavom roka a režisér Branislav Špacek získal cenu za videoklip k ich skladbe 'Miles'.

www.lavagance.com
www.myspace.com/lavagance

Foto: Lavagance @myspace / Andy