Americká speváčka, ktorá čaká s manželom Jordanom Bratmanom svoje prvé dieťa, sa priznala, že miluje pohľad na krásne zaoblené ženské telo.

Christina Aguilera v rozhovore pre britský magazín Grazia vyjadrila obdiv ženskému pokoleniu: "Páčia sa mi zaoblené ženské krivky, milujem ženské telá. Radšej sa pozerám na ženské telo ako na mužské, lebo je to oveľa viac sexy."

"Kedysi som mohla zjesť všetko, ale ako sa vek blíži k tridsiatke, začnú sa objavovať na tele oblejšie tvary, aké som nikdy predtým nemala a hovorím si 'Jéj, čo má byť toto?' Stala sa zo mňa pekne zaoblená žena. Už nikdy nechcem byť taká chudá ako predtým, vôbec mi to nechýba." - priznala spokojná 26-ročná speváčka, ktorá pred 5 rokmi v klipe ku skladbe 'Dirrty' vyzerala naozaj hrozivo.

Christina taktiež prezradila, že ju nezaujíma hollywoodska scéna divokých večierkov, ktorým tak holdujú mladé celebrity a oveľa radšej strávi pokojný večer s Jordanom.

"Môj manžel ma má rád vo všetkom. Má ma rád keď idem na party a má ma rád aj keď zostanem doma. Chodíme spolu von, ale celá tá hollywoodska party scéna mi vôbec nesedí. Kľudne som sa mohla vybrať i cestou neviazanej zábavy ale som veľmi rada, že som to neurobila, našou novou zábavkou je ostať doma a žiť pohodlný život. "Pohodlný" je naše obľúbené slovo momentálne. Len my dvaja si lebedíme sami doma, povaľujúc sa na gaučoch."

To sa nedá povedať o Paris Hilton, ktorá si pred 2 týždňami v klube LAX pri hoteli Luxor v Las Vegas pustila jazyk na špacír a svojej kamarátke spravila službičku. Zrejme v rámci snahy upútať pozornosť, ktorá je pre ňu typická, sa rozhodla počas večierka vystúpiť s mikrofónom na pódium a vyhlásiť na adresu Christiny Aguilery: "Gratulujem najkrajšej tehotnej žene na svete. Si nádherná."

Šokovaný pohľad Christiny a Jordana naznačil, že ju o to zrejme nikto nežiadal.

Klebietky o tehotenstve popovej hviezdy kolovali už dávnejšie, no Christina sa rozhodla, že bude lepšie keď súkromie svojej rodiny ochráni, príliš sa na verejnosti neukazovala a správy nepotvrdila. Po tom, ako to za ňu ochotne urobila Paris, sa Christina 16. septembra predstavila na odovzdávaní cien Emmy, kde spolu s 81-ročným uznávaným veteránom populárnej hudby Tonym Bennettom bezchybne odspievala oldies skladbu Irvinga Berlina 'Steppin' Out With My Baby'. V kombinácii so zaobleným bruškom tak sympaticky sama potvrdila, že čaká dieťa. Pritom sa jej darilo odolávať tlaku médií naozaj dlho - je totiž už v šiestom mesiaci.

Zdá sa, že Christina je nielen výborná speváčka ale na rozdiel od Britney aj rozumná žena, ktorá vo svojom veku sama vie, čo je pre ňu dobré.

Zdroj: Music-news.com, Sfgate.com, wikipedia.org