Sugababes si včera zaknihovali svoj piaty hit číslo jeden v britskom rebríčku singlov. V rebríčku albumov sa na prvé miesto vyšvihli Foo Fighters.

Presne pred týždňom vyšiel singel 'About You Now' od Sugababes, ktorý sa ihneď prepracoval na čelo rebríčka singlov. Skladba je pilotným singlom ich piateho albumu s názvom 'Change', ktorý vyjde 8. októbra. Producentom tohto hitu je Dr. Luke, ktorý v minulosti pracoval s Kelis, Pink či Missy Elliott.

Britská trojica z prvého miesta na štvrté odsunula Seana Kingstona a jeho singel 'Beautiful Girls', ktorý na špici rebríčka singlov strávil tri týždne. Na druhom mieste sa umiestnil singel 'No U Hang Up' od Shayne Warda - víťaza britskej speváckej súťaže X Factor. 'Ayo Technology', ktorá je výsledkom kolaborácie 50 Centa s Justinom Timberlakeom a Timbalandom sa drží na treťom mieste.

V rebríčku albumov sa na čelo taktiež dostala minulotýždňová novinka - 'Echoes, Silence, Patience and Grace' od amerických rockerov Foo Fighters. Na druhé miesto spadol nový album Jamesa Blunta - 'All the Lost Souls'. Album 'Back to Black' od Amy Winehouse je aj po neuveriteľných 46 týždňoch v hitparáde na tretej priečke. Prvú štvorku uzatvára ďalšia novinka, ktorou je piaty album Iana Browna 'The World Is Yours'. Nájdete na ňom i dva duety so Sinead O'Connor. V pokračujúcom súboji 50 Centa a Kanye Westa vedie Kanyeho 'Graduation', ktorý je na piatom mieste zase raz o priečku lepší ako album jeho rivala.

Zdroj: Contactmusic.com, Nme.com, wikipedia.org