Americká speváčka sa v januári chystá na austrálske turné a podaril sa jej husársky kúsok. Bude na ňom totiž predskakovať legendárnej Stingovej kapele The Police.

Čerstvá hviezda popu a R'n'B sa sólovo v Austrálii predstaví po prvý krát. Namiesto kolegov z Black Eyed Peas jej budú spoločnosť na koncertoch robiť slávni hudobníci z The Police na čele so Stingom. Pre austrálskych fanúšikov to bude naozaj výnimočná kombinácia. V publiku sa stretnú vyznávači rocku 80-tych rokov od uhladených postarších pánov s tínejdžerskými fanúšikmi moderného urban popu v podaní úspešnej mladej speváčky so sexi imidžom. Keď skúšam tipovať na koho príde viac ľudí, myslím že Fergie sa rozhodne nemá na čo stažovať.

"Vždy som bola veľkým fanúšikom The Police a veľmi sa na toto turné teším. Je to taktiež veľká šanca vrátiť sa do Austrálie ako sólo umelkyňa." - priznala sa 32-ročná speváčka, ktorá na turné The Police doplní ďalšiu predskakujúcu kapelu Fiction Plane. Frontmanom tejto mladej britskej pop-rockovej skupiny je Stingov syn Joe Sumner. Vďaka Fergie sa spolu s otcom môžu bez obáv tešiť na vypredané štadióny.

Zdroj: Undercover.com.au, News.com.au