S veľkým presvedčením to o bubeníkovi Mötley Crüe vyhlásil Rick Salomon, ktorý pred pár dňami oznámil, že si slávnu silikónovú blondýnu berie za ženu.

Profesionálny hráč pokra Rick Salomon kritizuje Tommyho Lee za to, že nedokázal uspokojiť sexuálne túžby Pamely Anderson. 39-ročný Salomon to údajne zistil pri sledovaní videa z pohlavného styku, ktoré Pamela a Tommy natočili na svojej svadobnej ceste. Salomon si takúto kritiku môže dovoliť, je to totiž skutočný odborník - sám sa postaral o nemenej slávnu "sex tape" '1 Night In Paris', keď nakrútil svoj pohlavný styk s Paris Hilton. Tommymu Lee cez médiá odkazuje: "Paris aspoň vyzerala, že si to užíva. Pamela na našej svadobnej ceste určite nebude mať na sebe slnečné okuliare."

Pritom si Salomon koleduje o problémy už tým, že si chce hviezdu Pobrežnej hliadky vziať. Nebolo to tak dávno, čo sa jej dvaja exmanželia Tommy Lee a Kid Rock pobili na odovzdávaní cien MTV Video Music Awards. Kid Rock, napriek problémom s políciou, ktoré nasledovali deň po bitke, minulý týždeň pre MTV s odstupom času situáciu zhodnotil pozitívne: "Bol príliš drzý, tak som sa oňho postaral. To sú proste muži. Ale vďaka bohu, že som to spravil, lebo sa mi po tom dostalo veľa mediálnej pozornosti."

Tú teraz Kid Rock naozaj potrebuje, lebo presne o týždeň mu vychádza jedenásty album s názvom 'Rock and Roll Jesus'. A čo priláka pozornosť lepšie ako záležitosti okolo prsnatej blondýnky? Tú šokoval svojimi nedávnymi vyjadreniami, keď tvrdil, že hral počas ich vzťahu významnú úlohu pri výchove jej dvoch synov z prvého manželstva. Manželstvo Kid Rocka a Pamely Anderson pritom trvalo len 4 mesiace. "Nikdy som ho s mojimi deťmi nenechala osamote a každý vie, že som skvelá matka. Je to sráč." - povedala Pamela, ktorá už má asi svojich exmanželov plné zuby.

Veľmi zábavný bol pokus majiteľa nočného podniku Beacher's Madhouse, ktorý sa spojil s organizátorom boxerských zápasov Bobom Arumom a údajne ponúkol Tommymu Lee a Kid Rockovi 5 miliónov dolárov (125 mil. SK) za to, že si to v jeho klube rozdajú v bitke o Pamelu. Zatiaľ však ani jeden z rockerov na túto ponuku neodpovedal.

Zdá sa, že z tohto milostno-nenávistného štvoruholníka dvoch rozzúrených ex-manželských rockerov, jedného hráča pokra, ktorý je navyše na slovo vzatým odborníkom v nakrúcaní amatérskeho porna a jednej silikónovej záchranárky, by bola celkom dobrá telenovela.

Zdroj: Contactmusic.com, MTV.co.uk, Undercover.com.au