Jesenné Fresh turné prichádza vo vynovenom šate. Prinášame vám to, čo máte stále radšej a čo je originálne, kvalitné a fresh: slovenskú elektroniku naživo, priamo v kluboch, sprevádzanú kvalitnými DJmi a množstvom eventových prekvapení...

12. októbra od 22:00 si môžete vychutnať v najobľúbenejšom stredoslovenskom klube Ministry of Fun najprv 2 koncerty – od skupín Puding pani Elvisovej a Noise Cut. Pudingáči dobýjajú stále viac slovenské hitparády, avšak zachovávajú si aj na novom albume Play/Pause/Eject vynikajúci sound, jedinečný nielen u nás, ale aj v Čechách. Atraktívnosť Noisecut potvrdilo ich nedávne vystúpenie pred samotnými Nine Inch Nails.

Po koncertoch budú nasledovať DJské predstavenia v podaní českej ikony houseovej a electro scény DJa Tvyksa a miestnej obľúbenej DJskej dvojice Noks & Good Mood.

FRESH & STYLE párty však bude jedinečná aj ďalšími aktivitami v klube. Začať môžete welcome drinkom zdarma, pokračovať bláznivým účesom od profesionálnych kaderníkov, fotením s kvalitnými fotografmi, za čo môžete získať aj atraktívne ceny od partnerov FA, got2b a Palette.

Celý večer budú podávané akciové drinky a premietaný originálny VJing. Prekvapíme vás aj kvalitnou laserovou a svetelnou show a mužské oči potešia krásne dievčatá – tanečníčky aj hostesky. A to všetko za smiešne vstupné 80 korún.

Buďte štýloví a bavte sa na evente plnom prekvapení!

Viac na www.freshparty.sk
__________________________________________
FRESH & STYLE párty
piatok 12. október
Ministry of Fun, Zvolen

koncerty:
Puding pani Elvisovej (www.ppe.sk)
Noise Cut (www.noisecut.sk)

DJs:
DJ Tvyks (Boom Bang Baby!_CZ)
DJ Noks & DJ Good Mood (spiral_SK)

specials:
• welcome drink zdarma
• profesionálni kaderníci
• atraktívne ceny od partnerov FA & got2b
• akciové drinky
• originálna výzdoba
• špeciálny VJing
• laserová show