Ako všetkých ostatných ľudí na tejto Zemi, aj ikonu americkej rockovej scény Marilyna Mansona čakala v novom vzťahu náročná povinnosť - stretnutie s jej rodičmi.

Odhliadnuc od samotného faktu, že 38-ročný Marilyn Manson je vďaka svojmu zjavu i hudobnému prejavu jednou z najvýstrednejších postáv amerického šoubiznisu, je tu i ďalšia maličkosť - jeho súčasná priateľka Evan Rachel Wood má len 20 rokov. Rockerovi sa napriek tomu podarilo na možných budúcich svokrovcov zapôsobiť. Údajne si ich získal najmä vďaka svojim bohatým vedomostiam o upíroch.

Mladá herečka tak bola z tejto prvej návštevy naozaj nadšená: "Moja mama chodila s rockermi keď bola mladšia a môj otec hral v divadle Drakulu, takže je to OK. Môj otec a Manson si veľmi sadli, rozprávali o upíroch už hodnú chvíľku, keď sa moja mama nahla ponad stôl a hovorí: Prepáčte, sme tu snáď všetci na drogách?"

Marilyn Manson mal pri rozhovore s jej rodičmi však i krušné chvíľky, pretože s ňou natočil svoj posledný videoklip 'Heart-Shaped Glasses'. Pohlavný styk, krv, hlasný orgazmus, oheň,... Povedať o tomto klipe, že je erotický, je snáď slabé slovo. Manson sa v rozhovore pre magazín Rolling Stone priznal, že mu nebolo všetko jedno, keď prišlo na túto tému.

"Musel som si vtedy s Evaninou matkou a otcom vypiť. A dohodli sme sa, že hlavná vec, ktorú si musíme stanoviť je, že s ňou síce zdieľam život ale nemalo by to inkriminovať jej správanie." - priznal sa Manson, "Objavil som zvláštne ironickú podobnosť medzi tým, čo mi povedal jej otec a tým, čo môj otec povedal jej. Bolo to 'Ak mu zlomíš srdce, zabijem ťa' alebo niečo také."

V máji sa rozviedol so svojou manželkou Ditou Von Teese, zrejme aj kvôli svojmu novému vzťahu s Evan Rachel Wood. A zdá sa, že to Manson so svojou novou, o generáciu mladšou, polovičkou myslí naozaj vážne.

Zdroj: Contactmusic.com