Britney Spears sa ešte nestihla poriadne spamätať z rozhodnutia súdu, ktorým boli jej deti dočasne pridelené Kevinovi Federlineovi, a už sa objavil nejaký dobrák s videom, ktoré ju údajne zachytáva v akcii.

Nemenovaný muž o videonahrávke povedal americkému bulvárnemu magazínu In Touch Weekly. Muž tvrdí, že sa s Britney vyspal počas dovolenky na Havaji v júni tohto roka. Údajne išlo o "vzťah na jednu noc", počas ktorej popová hviezda nemala ani tušenie, že jej milenec akciu nakrúca na videokameru.

"Bol to len normálny sex, nerobili sme nič šialené. Bolo som z toho trochu sklamaný. Trvalo to asi 25 minút a potom ďalej sme nevládali." - povedal 28-ročný muž, ktorý sa priznal, že nahrávku doteraz nezverejnil lebo sa hanbil za svoj slabý výkon.

Nakoniec sa však očividne premohol a americkému magazínu prezradil i ďalšie podrobnosti ich stretnutia. Údajne sa stretli 7. júna v jednom bare a po niekoľkých drinkoch sa presunuli do speváčkinej izby v hoteli Four Seasons na pobreží KonaKohala, kde mali pohlavný styk.

Britney Spears na tom podľa posledných správ nie je veľmi dobre a na tieto správy zatiaľ nereagovala. Jej teta pre médiá prezradila, že celá jej rodina sa po jej odlúčení od detí bojí, že sa u Britney vyskytnú samovražedné sklony: "Všetko sa zamotáva. Máme obavu, že by sa po tejto strate mohla predávkovať, možno aj úmyselne."

Zdroj: Music-news.com, Contactmusic.com