V rámci európskeho 'The Beyond Blue Tour' zavíta už túto sobotu 13. októbra do bratislavského Soniclabu drum'n'bassová hviezda - DJ a producent Nookie.

DJ Nookie, vlastným menom Gavin Cheung, sa v Soniclabe predstaví v rámci turné, na ktorom prezentuje svoj piaty album 'Beyond Blue'. Je zakladateľom Phuzion Records a popredným predstaviteľom vydavateľstva Good Looking Organisation, ktoré sa orientuje na atmosferický a jazzom ovplyvnený drum'n'bass. DJ Nookie je jedným z mála, ktorý si dovolil zremixovať nesmrteľný Goldieho hit 'Inner City Life'. V jeho zozname nájdete aj remixy pre ďalšie veľké postavy britského undergroundu ako Cutty Ranks, Omni Trio, Ganja Crew či Adam F.

Do Bratislavy príde Nookie predstaviť 'Beyond Blue' spolu s MC Five Alive a poľskými kolegami Rosom a speváčkou Wiosnou. DJ Ros je legenda a zakladateľ poľskej drum'n'bassovej scény. Založil vlastný label Addiction Records, s ktorým slávi prvé úspechy vďaka singlu 'By The Sea'. Ten objavíte i v setoch LTJ Bukema. Ros a vokalistka Wiosna spoločne predvedú set plný atmosferického a deep drum'n'bassového soundu.

Zdroj: Soniclab