Pozývame Vás na ďalšie zaujímavé koncerty, ktoré sa počas najbližších dní uskutočnia v petržalskom Rančíku U Kanga.

Utorok 9.10. - We Want Jam alias Red Hot Chilli Peppers revival
V utorok 9.10. sa o 20tej hodine môžete tešiť na mladú bratislavskú kapelku We Want Jam, hrajúcu prevažne skladby od funk-rockovej kapely Red Hot Chili Peppers.

Stredu 10.10. - Domcheck War - Groovin' Jazz & Funk
Domcheck War - Otvorená komunita muzikantov, ktorá varí muziku v prievozskom "domčeku"...spontánne funky groovy gradované improvizovanými sólami zastrešené vokálnymi dialógmi spevákov a speváčiek... v modulujúcej zostave môžte zažiť muzikantov ako Vilo Csontos, Ežo Ambrozai, Adam Bajbar, Valér Miko, Peter Baláž, Katka Fečová, Svetlana Rymarenko, Fany, Miki Mikulášových, Fedor Frešo, Peter Rajtl, Michal Kuric a mnoho ďalších...

Štvrtok 11.10. - Experience - hity od Jimmy Hendrixa, Deep Purple a iných...
Príďte si vo štvrtok 11.10. vychutnať známe skladby od legiend ako Jimmy Hendrix či Deep Purple, v podaní bratislavskej skupiny Experience v zložení: gitara: Marián Lucký, basa: Bohuš Sedmák, bicie: Richard Kamenický. Bluesrock a rock and roll sa v Rančíku začne tradične od 20tej hodiny.

Piatok 12.10. - Set Back band v Rančíku!
V piatok od 20-tej hodiny bude Rančík opäť patriť pop-rockovej kapele Set Back, známej z mnohých bratislavských podnikov alebo napríklad aj z festivalu Junifest kde v tomto roku s veľkým ohlasom uzavreli jeden z festivalových dní. Set Back Vám bude hrať opäť až do polnoci a tentokrát nie ako duo ale komplet kapela v zložení: Oliver Beňo - Gitara, Spev, Jaroslav Kuba - Sólový spev, Gitara, Dušan Tvorík - Basová gitara, Spev, Matúš Kuba - Bicie.

Upozornenie:
V sobotu 13.10. je Rančík U Kanga pre verejnosť uzavretý. Plánovaný koncert skupiny Nový Rownák sa ruší. Nový Rownák ale môžete vidieť už tento piatok v inom petržalskom klube - Avalon. Viac info na strankach Novyrownak.sk a Avalon3.sk.

V ďalšom týždni sa môžete tešiť na nasledovných interprétov: Zuza a Ja (Zuzana Hrubá a Jaro Závodský), Café Edit, Acoustic Trash, Animal Crackers, Electric Flash, Corida a v nedeľu 21.10. to bude špeciálny bluegrassový večer: Stressed Hedgehog (SK, USA) + FRAGMENT (SK, CZ) + Stephen Mougin (USA).
Aktuálne informácie nájdete na www.rancik.sk.