Obľúbená slovenská ska kapela Polemic má už tento rok odohraný úctyhodný počet koncertov. Napriek tomu nezaháľa a do konca roka sa ešte predstaví v desiatkach klubov na Slovensku, v Čechách, na Morave i v Rakúsku.

Tešiť sa môžu slovenskí fanúšikovia vo Svidníku, Vrábloch, Prievidzi, Nových Zámkoch, Banskej Bystrici, Trenčíne, Zvolene, Košiciach, Prešove, Bratislave, Nitre, Žiline, Martine, Trnave i v Moravanoch nad Váhom. Keď k tomu prirátame aj koncerty v niekoľkých ďalších mestách v Českej republike a vo Viedni, kde nás bude Polemic reprezentovať 2. novembra, majú chalani poriadne nabitý koncoročný program. Dátumy koncertov nájdete na oficiálnej stránke Polemic.sk v sekcii Koncerty. Ich zoznam stále nie je kompletný a tak pozorne sledujte, či doňho ešte na poslednú chvíľu nepribudne aj Vaše mesto.

Polemic svojou rozsiahlou koncertnou šnúrou oslavuje vydanie svojho debutového live CD a taktiež prvého DVD, ktoré obsahuje záznam koncertu z Hodokvasu 2006 a všetky doposiaľ nahraté oficiálne videoklipy. DVD a CD Live sú na trhu od konca mája. Teraz však má Polemic navyše i ďalší dôvod na oslavu. Vydavateľstvo Slovak Radio Records práve v týchto dňoch vydalo dotlač albumu 'Yahman', ktorý pred 8 rokmi prišiel na svet ako druhý štúdiový album tejto sympatickej kapely. Ak vám práve toto CD v zbierke chýba, môžete si ho zakúpiť v e-shope oficiálnej stránky Polemic.sk alebo na koncertoch.

http://www.polemic.sk