Už v stredu, 24. októbra v Subclube zahrá pražská kapela Khoiba, ktorá sa túto jeseň vydala na turné s materiálom z pripravovaného albumu 'Mellow Drama'.

Takmer po roku sa v bratislavskom Subclube objaví pražská kapela Khoiba. Zoskupenie okolo Emy Brabcovej, Filipa Míška a Petra Šámala v ňom predstaví svoj nový album 'Mellow Drama', ktorý vyjde niekoľko dní po tomto koncerte. Stane sa tak túto stredu, 24. októbra.

No ešte pred Khoibou sa na tom istom pódiu predstaví slovenský projekt Foolcut/DJ Gig. Svoje zručnosti v ovládaní laptopu, mašiniek a gramofónov Vám predvedú Dušan Vančo a.k.a Foolcut a DJ Lixx. Títo dvaja páni potešia v ich spoločnom premiérovom vystúpení v Subclube exprerimentmi so samplami živých nástrojov podporenými živým turntablismom.

Ako takáto spolupráca vyzerá ste si mohli asi pred pol rokom pozrieť v dnes už, bohužiaľ, neexistujúcej televíznej relácii Metro.

Foolcut - Sprava (Live @ Metro, STV, 16.04.2007)


Foolcut - Something Like Jazz (Live @ Metro, STV, 16.04.2007)


Tešíme sa (nielen) na nich.

Predpredaj: Art Fórum (Kozia ul.), Nepál (Café Kút), Dr.Horák (Medená ul.) a celá sieť ako aj online obchod Ticket-art.sk a Hudba.info

Khoiba.org
Myspace.com/khoibamusic

Foolcut.com
Myspace.com/foolcut

Djlixx.com
Myspace.com/dj_lixx

Streda 24/10/2007
Subclub, Bratislava
20:00
Khoiba Live (CZ)
Foolcut / DJ Gig