Fanúšikovia si môžu do svojej obývačky alebo kuchyne umiestniť stôl vyrobený z pódia, na ktorom vystupovala rocková legenda The Rolling Stones. Takáto luxusná záležitosť vás však nevyjde práve najlacnejšie.

Jake Berry, producent koncertných turné pre najväčšie rockové hviezdy ako Metallica, AC/DC či U2, je zakladateľom spoločnosti Zber pódiových častí. Oslovil skupinu The Rolling Stones, pre ktorú v rokoch 1994-95 produkoval turné Voodoo Lounge Tour, so svojím konceptom zberateľa pódiových častí a uzavreli spolu dohodu. Na jej základe Berry rozmontoval ich staré pódiá na jednotlivé časti a pretransformoval ich na stoly, ktoré predáva zberateľské kúsky.

Ak by ste chceli krájať mrkvu alebo večerať na stole z pódia, po ktorom kedysi skákali členovia slávnej kapely, budete musieť začať poriadne šetriť. Každý stôl je totiž jedinečný a Berry ich na svojej stránke ponúka niekoľko desiatok. Jeden kávový stolík vás vyjde na 7500 amerických dolárov (asi 185 tisíc korún), stôl vyrobený z pódia využívaného počas No Security Tour stojí 23 tisíc dolárov (cca. 575 tisíc korún) a drevený bar z dosiek, po ktorých stúpal Mick Jagger, 25 tisíc dolárov (asi 625 tisíc korún). Viac informácií a najmä bohatú ponuku "pódiových produktov" nájdete na stránke Stagesetcollectibles.com.

Zdroj: Undercover.com.au
Foto: Stagesetcollectibles.com