A je to tu. Už v utorok zavíta do Bratislavy My Chemical Romance. Svojím vystúpením tu narobia riadny výchor, o čom svedčia aj ich požiadavky a striktné nariadenia, čo všetko si diváci môžu či nemôžu priniesť na miesto konania koncertu.

Jednoznačne nie je možnosť robiť žiadne audio/video záznamy. Dôrazný je zákaz vstupu so zbraňou, sklennými predmetmi, plechovkami, plastovými fľašami, otvoreným ohňom, alkoholickými nápojmi, dlhými kovovými reťazami či náramkami, ale aj s retiazkami na peňaženkách a taškách. Taktiež pre ruksaky a náprsné tašky (ľadvinky) je nutné nájsť si zabezpečenie. Zakázané sú tiež laserové perá či populárne svetielkujúce paličky.

Nedodržanie ktoréhokoľvek z týchto nariadení môže ohroziť konanie samotného vystúpenia My Chemical Romance.

Okrem nich sa na pódiu Rockovej Jesene 2007 predstaví posledný krát v tomto roku na Slovensku skupina Desmod. Zo Spojených štátov pricestuje okrem My Chemical Romance aj skupina Mindless Self Indulgence a ponuku účinkujúcich uzatvára kapela Metropolis, ktorá celý festival otvorí o 19:00 hod.

Vstupenky si stále môžete zakúpiť v predpredaji za 799,- Sk v sieťach Ticketportal.sk, Eventim.sk a Ticket-art.sk. V deň konania koncertu sa cena zvýši na 1.000,- Sk.

ROCKOVÁ JESEŇ 2007
30.10.2007 18.00
Športová hala Pasienky

My Chemical Romance
Mindless Self Indulgence
Desmod
Metropolis

Organizátori: Creogroup a Agentúra Duna