Spevák z "chlapčenskej" skupiny Take That, Howard Donald, bol vo Viedni hospitalizovaný po problémoch s pľúcami, ktoré si spôsobil na koncerte v talianskom Miláne.

39-ročný Howard v piatok premeškal vystúpenie svojich kolegov vo viedenskej Stadthalle a kvôli zraneniu hrudníka im bude zrejme chýbať ešte ďalšie dva týždne. Zranenie si privodil po nevydarenom salte počas stredajšieho koncertu v Miláne. S bolesťami vystúpenie s kapelou dokončil no po príchode do Viedne na druhý deň bol nútený navštíviť lekára. V nemocnici strávil i čas, kedy jeho kolegovia odohrali viedenský koncert a s najväčšou pravdepodobnosťou bude musieť vynechať i vystúpenie v Zürichu, kde Take That očakávajú v sobotu.

"Som naozaj sklamaný a nahnevaný, že sa to stalo. Nikdy som nemusel vynechať koncert a je neuveriteľne frustrujúce sedieť v nemocnici, keď by som mal byť na pódiu s chalanmi." - povedal sklamaný Howard. Jeho kolegovia Gary Barlow, Mark Owen a Jason Orange dúfajú, že bude čoskoro fit: "Zdravie nášho priateľa je najväčšou prioritou a želáme mu skoré zotavenie. Urobíme všetko pre to, aby dnešná (piatková) noc bola i napriek tomu fantastickým zážitkom pre fanúšikov."

Howardova priateľka Marie-Christine Musswessels a ich dcéra Lola za ním pricestovali z Berlína, aby mu spríjemnili ťažké chvíle.

Zdroj: Undercover.com.au, Thesun.co.uk
Foto: Takethattv.com