Minulú stredu, 24. októbra, vyšiel nový album bratislavskej skupiny Živé Kvety. Piata nahrávka Živých Kvetov sa volá 'Bez konca' a obsahuje dvanásť nových pesničiek, niektoré už známe z koncertov.

Album vychádza na CD s výpravným 28-stranovým bookletom, novinkou je, že hudba sa dá kúpiť na stránke vydavateľstva Slnkorecords.sk aj v MP3 formáte. Živé kvety nehľadajú nové hudobné zákutia ani sa nepohrávajú s elektronikou. Hrajú riadny bigbít a nový album Bez konca produkoval známy slovenský pankáč Leďo, bývalý gitarista Zóny A. Dušou Živých kvetov je speváčka Lucia Piussi - jej texty sú čistá poézia. Priznáva slabosť, nadáva, miluje a nikdy neprestáva hľadať.

S gitaristom Petrom Bálikom nakoniec píše hotové hymny: "Nech je silný náš spev jak lev, nech lomcuje bránami, nech zastaví čas, nech pozdvihne nás, aj hlavy tých, čo idú za nami". A tie idú človeku rovno do srdca a stúpajú priamo do neba.
Krst albumu bude v bratislavskom klube Randal 24. novembra o 20:00, ako hosť vystúpi Prinz Von Sternberk. Vstupné v predpredaji je 120.- Sk a na mieste 140.- Sk. Vstupenky si môžete zakúpiť v Randal Club-e, Rock extremum a Viktory alebo na stránke Openrock.sk.

Podrobné informácie o novom albume i ďalšie info o kapele Živé kvety nájdete na oficiálnej stránke kapely Zivekvety.sk.

Zdroj: Zivekvety.sk, Slnkorecords.sk