Ťažko čakať, že Britney Spears bude mať pod kontrolou kolesá svojho vozidla, keď si nevie usporiadať svoj vlastný život. Po tom, ako minulý mesiac prešla po nohe fotografovi, si to tento krát odniesol príslušník policajného zboru.

Minulý týždeň Britney opäť preukázala svoj zmysel pre orientáciu a rozvahu za volantom. Po piatkovej konzultácii na Súde Stanleyho Moska v Los Angeles sa jej istý policajt pri cúvaní z garáže snažil pomôcť prejsť cez stádo paparazziov, robil jej medzi nimi priestor a dával jej inštrukcie: "Zabočte doľava, doľava!" Samozrejme, zabočila doprava a policajt šiel "za dobrotu na žobrotu".

Losangeleská polícia pre MTV News potvrdila, že nehodu prešetrujú. Policajt neutrpel žiadne zlomeniny kostičiek chodidla, je však na čas vyradený z práce v teréne a musí sa zašívať po kanceláriách policajného úradu.

Niekdajšia popová princezná piatkovú návštevu súdu musela absolvovať, pretože ona i jej ex-manžel Kevin Federline požadovali zmeny v nariadeniach týkajúcich sa starostlivosti o ich spoločných synov, Seana Prestona a Jaydena Jamesa. Podľa predbežných informácií sa Britney výraznú zmenu zatiaľ dosiahnuť nepodarí, pretože údajne podľa sudcu neurobila dostatočný pokrok v zlepšení svojej životosprávy a prístupu k roli matky. Definitívne rozhodnutie sudcu o prípadnom prehodnotení speváčkinej rodičovskej spôsobilosti padne zajtra. Opečiatkovanie nohy policajta kolesom auta však v prospech Britney Spears ako zodpovednej matky zrejme svedčiť nebude.

Podobný kúsok vyšiel 25-ročnej speváčke i pred pár týždňami, kedy sa jej podarilo prejsť cez nohu fotografa. Ten dal svoju "ponožku, po ktorej prešla Britney" krátko po incidente do dražby a výťažok venoval Fondu na ochranu detí.

Zdroj: Nme.com, Contactmusic.com