Vo svojom vyhlásení síce Jackson odkázal fanúšikom, že sa už nechystá na žiadne turné, ale že jeho pripravovaný album bude minimálne taký dobrý, ako albumy 'Off The Wall', 'Thriller' a 'Bad'.

Jackson pracuje na albume spolu s Kanye Westom a bude to jeho prvý štúdiový album od roku 2001, kedy vyšiel album 'Invincible'. A podľa názoru Westa sa album dostane veľmi vysoko v rebríčkoch predaja.

West vysvetlil: ''Myslím, že Michael z minulosti je zase tu. Som každý deň v štúdiu a píšem preňho veľa rôznych vecí. Nový album bude pravdepodobne v rapovom štýle.''

Jackson tiež vyhlásil, že jeho najväčším úspechom v živote sú jeho tri deti – desaťročný syn Princ Michael Jackson II, deväťročná dcéra Paris, a päťročný syn Princ Michael Jackson III. Tvrdí, že mal síce úspešnú hudobnú kariéru, ale na nič nie je tak veľmi pyšný, ako na svoje deti.

"V mojom živote boli na prvom mieste mnohé iné veci, ako deti. Ale vždy som mal v hlave akýsi pocit, že chcem mať deti, že ich chcem držať na rukách. A teraz si to konečne naplno vychutnávam."

Vyzerá to tak, že na Jacksona sa usmialo šťastie aj v inej veci, pretože sa možno konečne dočká predaja svojho nešťastne známeho ranču Neverland. Tými 'šťastlivcami' by sa mali stať Brad Pitt spolu s Angelinou Jolie, ktorí si myslia že tento rozsiahli areál neďaleko Kalifornie by bol pre nich a ich štyri deti ideálny.

Zdroj povedal: "Brad a Angelina sa veľmi zaujímajú o Neverland, sledujú všetky informácie týkajúce sa tohto ranča a snažia sa ho získať."

Populárna holywoodska dvojica verí, že ich tri adoptované deti – šesťročný Maddox, trojročný Pax, dvojročná Zahara a vlastná 17 mesačná dcéra Shiloh, budú milovať toto miesto, kde sa nachádza zábavný park a zoo, na vyše 2 700 akrovom pozemku. Ako ďalej povedali, tento pozemok má tiež vynikajúci bezpečnostný systém na ich ochranu.

Jackson, ktorý vlastní Neverland od roku 1988 ťažko hľadal peniaze na jeho prevádzku a údržbu a jeho dlhy sa tak vyšplhali na 23,212,963 dolárov. K týmto problémom sa v roku 2003 pridali ešte aj žaloby na speváka, za obťažovanie detí na ranči.

Keď bol v roku 2005 nakoniec od všetkých obvinení oslobodený, odišiel z USA do Bahrainu a vyhlásil: "Už nikdy tam nechcem bývať. Teraz je ten dom voľný a už viacej nie je mojím domovom. Budem tam chodiť nanajvýš na návštevu."

Jacksonov zástupca Raymone K. Bain tvrdí, že jeho klient nedlží momentálne žiadne peniaze a všetky dlhy za Neverland sú splatené. Takže Jackson Neverland nestratí a nič teda nebráni predaju novým záujemcom.

Zdroj: music-news.com