Videoklip talentovaného DJa Parkera z Bristolu je zaujímavou "love story", v ktorej sa v hlavnej úlohe predstavila zamilovaná Surikata - africké zvieratko známe z filmu Leví kráľ.

DJ Parker patrí medzi najväčšie talenty na pestrej hudobnej scéne mesta Bristol. Jeho hudba je jedinečným spojením živého praskajúceho zvuku starých nahrávok s novými postupmi elektronickej produkcie a turtablismu. Je to akýsi moderný funk a soul určený pre náročné klubové publikum. Vo svojich skladbách dokáže spojiť povznášajúcu tanečnú energiu s ich naliehavou hĺbkou, typickou pre bristolskú producentskú školu (Massive Attack, Tricky, Portishead, Malakai,...).

19. novembra vyjde na značke Rocstar Recordings jeho prvý singel 'Sugar Coated', na ktorom spolupracoval so speváčkou Sarah Scott. Ku skladbe vyšiel aj tento milý videoklip.


DJ Parker - 'Sugar Coated'

'Sugar Coated' i druhú skladbu tohto singla s názvom 'Old Time Sermon' si možete vypočuť na jeho Myspace, no obe skladby budú počas nasledujúceho týždňa rotovať i vo večerných reláciách Rádia_FM. Dôvodom pre takúto exkluzívnu svetovú predpremiéru singla práve v slovenskom éteri je, že sa Parker spolu so svojím DJským partnerom Moneyshotom prestaví v piatok 16. novembra na akcii Breafest v bratislavskom Subclube. V sekcii rozhovory si môžete prečítať interview, v ktorom sa o týchto pánoch, ich skúsenostiach so Slovenskom i o zvieratkách v tomto videoklipe dozviete oveľa viac.