Za jedno z najväčších prekvapení posledných dní považuje skupina Margot a jej manažérka Ada Žigová to, že na základe posledného videoklipu dostali dievčatá ponuku nafotiť akty pre pánsky magazín Playboy.

"Ten klip je naozaj dobrý", zhodnotila manažérka, "ale že by baby v ňom boli zas až tak prvoplánovo sexi, to nie..." povedala Žigová. "Samozrejme, že sme tú ponuku odmietli, lebo Margot sa chce prezentovať muzikou a nie nahotou," dodala a obšírnejšie sa rozhovorila aj o tom, ako spoznali mechanizmus, ako bulvárne informácie vôbec vznikajú: "Predstava, že by Margotky mali ísť fotiť nahé obrázky nám pripadala úplne absurdná a môj muž to ako pikošku rozprával každému, koho stretol... hlavne v kaviarni v Slovenskom rozhlase".

Informácia sa zrejme šírila ďalej, až zrazu manažérke zavolali z bulvárneho denníka, čo je na tom pravdy. Manažérka informáciu nepoprela, ale odkázala bulvárny denník na šéfredaktora pánskeho časopisu, nech sa k tomu vyjadrí on. No a to najprekvapujúcejšie na celej kauze prišlo práve v tom momente. Šéfredaktor sa totiž vyjadril, že s dievčatami nehovoril a ani ich nepozná. To prvé tvrdenie bolo podľa Žigovej taká nedokázateľná polopravda, lebo priamo dievčatám tú ponuku naozaj nedal. On s tou ponukou pre ne oslovil práve ju - ich manažérku.

Tú však v tom momente najviac zaskočilo vyhlásenie, že skupinu Margot nepozná - a pritom Margotky hrali minulý rok na Playboy Party, kde bol pán šéfredaktor hostiteľom! A teraz k tomu bulváru: Nič sa vlastne nestalo, neprijatá ponuka nebola priznaná... ale bolo o čom písať. Videoklip, ktorý to celé spôsobil si pozrieme zajtra.

Foto: Jana Frolová / Margot.sk