Umiestnenie billboardu so sporo odetou Beyoncé v rezidentnej štvrti v Las Vegas prudko pobúrilo miestnych obyvateľov. Usporiadali dokonca petíciu na jeho odstránenie.

Reklamný billboard reklamnej stanice KWNZ, ktorý zobrazuje slávnu R&B speváčku len v bikinách, skutočne vytočil mnohých obyvateľov žijúcich v jeho okolí. Informoval o tom magazín Nme.com.

Rezidentka Pamela Keeney je pobúrená: "Je to obscénne a neslušné. Čoskoro ku mne prídu moje dve malé vnúčence a vôbec by nemuseli niečo také vidieť. V televízii môžete prepnúť program ale toto nezmeníte."

Scott Seidenstricker, manažér rádia KWNZ, však reklamnú kampaň obhajuje slovami: "Tieto billboardy boli vytlačené z verejných fotografií a toto je štýl, ktorým takíto umelci vystupujú. Takže ukázať ich v teplákovej súprave by nebolo správne."

Ward Ryan, ďalší z obyvateľov rezidentnej štvrte, zobral spravodlivosť do vlastných rúk a podarilo sa mu vyzbierať 100 podpisov v petícii na protest proti billboardom, ktoré boli podľa neho spoločnosťou Clear Channel postavené bez povolenia. Hovorca mestského zastupiteľstva však pre Las Vegas Sun tieto tvrdenia vyvrátil: "Boli splnené všetky podmienky, ktoré pre umiestnenie billboardu určuje zákon."

Zdroj: Contactmusic.com