Turné skupiny Horkýže Slíže a festivalu Hodokvas zažilo v stredu v bratislavskom PKO nevídaný úspech. V natrieskanej estrádnej sále sa počas koncertov skupín Pii Jem & Matelko & Malevil, HT, Karpina a Horkýže Slíže tlačilo vyše 2800 ľudí!

Rekordnú návštevnosť a fantastickú atmosféru zaznamenávali v sále 4 kamery a vznikol tu aj nový LIVE videoklip k pesničke Emanuel Bacigala. Vydavateľstvo EMI zároveň odovzdalo "slížom" dvojplatinovú platňu. Skupina predala z nového albumu 'Ukáž mi tú tvoju zoo' spolu viac než 16 tisíc nosičov.

Siedmy koncert RnB Hodokvas tour v Bratislave by pokojne mohol byť vyvrcholením celého turné. Do posledného miestečka zaplnená sála si so štyrmi kapelami užila viac ako 5 hodín hudby. Typicky hodokvasnícka nespútaná zábava ovládla publikum od prvých tónov predkapiel, pri koncerte bratislavskej Karpiny už dav spieval jeden text za druhým. Famóznym vyvrcholením bola takmer 2-hodinová šou Horkýže Slíže s množstvom rekvizít, prekvapení a darčekov. Celý koncert zaznamenávali kamery a skupina Horkýže Slíže sa priamo na mieste rozhodla, že tu nakrúti live videoklip ku skladbe Emanuel Bacigala.

Za päť hodín sa v PKO vypilo vyše 1500 litrov piva, celkový počet technických pracovníkov, ktorí koncert zabezpečovali, prevýšil číslo 100. Ku cti návštevníkov stojí fakt, že počas koncertu nedošlo ani k jedinému vážnemu incidentu. Veľký úspech zožal interaktívny stánok organizácie Ľudia proti rasizmu, ktorý dal akcii ďalší, veľmi humánny rozmer. Hneď po koncerte sa celý štáb presunul na východ Slovenska, kde vo štvrtok večer v Košiciach a v piatok v Prešove RnB Hodokvas tour pokračuje s hosťom Chiki Liki Tu A.

V predaji zostáva na zvyšné koncerty už iba obmedzený počet vstupeniek a navyše: každá vstupenka platí ako zľava na Hodokvas 2008. V ktorejkoľvek predajni Ticketportal získa návštevník po predložení riadne zakúpenej vstupenky z turné zľavu 111,- Sk na permanentku na letný Hodokvas 2008. So vstupenkou z aktuálneho turné tak zaplatí za 2-dňovú permanentku na Hodokvas príjemných 777,- Sk. Limitovaná akcia platí do 23.decembra, čiže do Vianoc. Cena nezľavnenej permanentky na Hodokvas bude od začiatku predpredaja okrúhlych 888,- Sk. V priebehu RnB Hodokvas tour oznámi Nova Music Entertainment aj presný dátum a miesto konania Hodokvasu 08.

Tvár klipu
Horkýže Slíže, Hodokvas a portál Zoznam.sk štartujú novú súťaž pre všetkých návštevníkov RnB Hodokvas tour. Stačí poslať šialenú fotku na horkyzeslize@zoznam.sk, zabojovať o SMS hlasy a víťaz sa dočká sladkej odmeny - stane sa tvárou nového klipu kapely Horkýže slíže! Súťaž platí pre celé zostávajúce turné a víťazom sa môže stať skutočne každý. Hudba.sk vám už zajtra prinesie exkluzívny fotoreport z vydareného koncertu v PKO. Možno práve v ňom nájdete svoju víťaznú fotku!

Oficiálny web RnB Hodokvas Tour: Zoznam.sk/horkyzeslize

Na webe nájdete súhrnné info o kapele ako aj koncertnom turné, bonusom stránky budú jedinečné súťaže o zaujímavé ceny ako aj súťaž Predskokan roka.

RnB Hodokvas Tour pokračuje:

15. november - Košice, Jumbo centrum
16. november - Prešov, Véčko
17. november - Moravany nad Váhom, Topvar Pub
28. november - Nitra, Stará pekáreň
29. november - Trenčín, Piano club
30. november - Pezinok, Kultúrny dom
1. december - Trnava, DK - Baila bar
5. december - Žilina, Dom Odborov
6. december - Martin, Športová hala Podháj
7. december - Poprad, Športová hala Juh
8. december - Ružomberok, Športová hala Koniareň

Zdroj: Nova Music Entertainment
Foto: Robo Baumgartner