Aspoň podľa toho, ako sa o jej najnovších skladbách vyjadril producent Pharrell Williams, ktorý s kráľovnou popu aktuálne spolupracuje na príprave jej jedenásteho štúdiového albumu.

V rozhovore pre Daily Star Williams (ne)prezradil: "Bolo to šialené. Nechcem povedať nič viac. Radšej by som počkal až si to vypočujete sami. Je to niečo úžasné, repráky z toho krvácajú. Je to "hot"!"

Dátum vydania nového Madonninho albumu je zatiaľ neznámy, no už teraz je takmer isté, že sa na ňom objavia i kolaborácie s Justinom Timberlakeom a Timbalandom.

Timbaland priznal, že sa na pripravovanom albume nechal išpirovať 80's discom a najmä Madonniným eponymným debutom, ktorého vplyvy spojil so svojou tradičnou produkciou súčasných urban popových hitov: "Je to ako 'Holiday' s R&B príchuťou." Keby náhodou niekto na obrovský hit z roku 1983 zabudol - Madonna - 'Holiday'.

Timbo taktiež potvrdil, že nový album bude svojím zvukom na míle vzdialený od electro-popového a tanečne orientovaného 'Confessions on a Dance Floor'. Dneska totiž "fičí" urban pop!

Jedenásty album Madonny bude jej posledným vo vydavateľstve Warner Bros Records, takže môžeme od speváčky na budúci rok očakávať aj novú kompiláciu najväčších hitov.

Zdroj: Undercover.com.au