Táto populárna britská jazzová, soulová a r&b speváčka zahrala v jednom londýnskom klube v stredu (5.decembra) neskoro večer nečakané vystúpenie.

Táto problémová hviezda – ktorá zrušila svoje zostávajúce koncerty na turné po Británii potom, ako jej doktori nariadili odpočinok – sa neohlásene ukázala v Soho's Jazz After Dark klube v Londýne a to v rovnakom oblečení, v akom bola noc predtým.

Amy Winehouse, ktorá sa preslávila hlavne vďaka svojej piesni 'Rehab', mala pôvodne na stredu naplánovaný koncert v Cardiff's International Arena. Ale namiesto toho sedela a popíjala s priateľmi, rozprávala sa s fanúšikmi a potom sa dostala do štádia, že začala spievať svoje najväčšie hity.

Aj napriek tomu, že Amy vyzerala veľmi neupravene, mala na sebe špinavé rifle, obtiahnuté ružové tielko a rozstrapatené vlasy, ohromila Amy publikum, ktoré sa tak mohlo tešiť z 15-minútového mini koncertu.

Avšak veci sa dostali do starých zlých koľají potom, ako Amy odišla z tohto baru. Po svojom ''vystúpení'' začala piť viac ako by sa patrilo a začala robiť neporiadok všade okolo seba. Okolo druhej hodiny nad ránom začala kričať na ''každého a na všetko''.

Zdroj povedal: "Bola naozaj mimo kontrolu a bola agresívna. Dokonca pľula na niektorých fotografov, ktorí čakali vonku v dave."

Kroky Amy potom viedli do neďalekej reštaurácie, kde zostala až do piatej rána, kde sa snažila upokojiť a potom so zásobou cigariet, lízaniek, časopisov a nápojov odišla domov.

Zdroj : music-news.com