Britney Spears, ktorá prišla o panenstvo vo veku 14-tich rokov, si údajne zahrá Pannu Máru. Malo by to byť v paródii na známy príbeh Nativity story ("Príbeh narodenia") nazvanej Sweet Baby Jesus ("Sladký Ježiško"). Čisté zúfalstvo.

Krachnutú speváčku, zmietajúcu sa v osobných problémoch, s takouto ponukou oslovil francúzsky producent Phillippe Rebboah, ktorý pre magazín US Weekly povedal: "Musel som svojich partnerov presviedčať, lebo ich prvé reakcie boli 'Ó nie, Britney?'. Ale ja si myslím, že je to skvelý nápad."

Moderná prerábka klasického biblického príbehu zobrazuje Máriu ako tehotné 19-ročné dievča, ktoré si nie je isté, kto je otcom jej dieťaťa. V jej rodnom mestečku Maryland sa však povráva o tom, že jej pôrod bude druhým zrodením Ježiša Krista. Ak Britney túto úlohu prijme, zaiste stratí všetkých svojich fanúšikov vo Vatikáne.

Pravdepodobne sa však včera celý deň pripravovala na svoju životnú rolu, pretože sa akosi zabudla ukázať na jednom z najdôležitejších súdnych pojednávaní v prípade rodičovskej opatery svojich dvoch synov. Pred súdom mala totiž odpovedať na otázky právnikov jej exmanžela Kevina Federlinea. Z pojednávania sa však na poslednú chvíľu ospravedlnila kvôli údajnej nevoľnosti.

"Vraj sa ukáže niekedy inokedy, ale my sa určite nevzdáme svojich práv žiadať od súdu pre nášho klienta isté výhody za to, že neprišla v súdom stanovenom termíne." - uviedol Kevinov právnik Mark Vincent Kaplan.

Speváčkin kamarát a asistent Sam Lufti tvrdí, že Britney bola vystresovaná z prílišnej pozornosti, ktorú jej prípadu venujú médiá: "Je na dne, fyzicky je na tom veľmi zle a má ťažké stavy úzkosti. Vonku sú milióny ľudí. Je to na ňu príliš veľa."

Nový dátum jej výpovede bol už určený ale zatiaľ nebol zverejnený. Výpoveď by nemala trvať dlhšie ako jeden deň a očakáva sa, že na nej bude musieť odpovedať na otázky týkajúce sa užívania drog, neschopnosti dodržiavať nariadenia súdu a jej materských schopností.

Zdroj: Music-news.com