Koncert The Black Eyed Peas sa uskutočnil v San Diegu 11. decembra 2007 a bol ukončený políciou potom ako skupina prekročila povolenú zvukovú hranicu.

Koncert sa neodohral v hale, ale na voľnom priestranstve pred novým hotelom Hard Rock Hotel. The Black Eyed Peas boli pozvaní práve preto, aby tento hotel otvorili a zahrali pred ním svoj mini koncert. Ale ten musel byť po krátkej chvíli ukončený, pretože policajní dôstojníci dostali správu od miestnych obyvateľov, ktorí si sťažovali na veľký hluk.

Fergie po zásahu polície povedala zhruba 1 200 ľudom, ktorí sa na koncerte zúčastnili, že budú musieť svoje vystúpenie ukončiť ešte predtým ako zaspievajú svoj veľký hit 'Where Is The Love?'.

Zástupca hotela Hard Rock Hotel povedal: "Fergie povedala, že chcú svoje vystúpenie ukončiť piesňou 'Where Is The Love?'. Hovorila, že by to bolo pieseň pre našich priateľov z polície, ale nebolo už možné zahrať žiadnu pieseň."

Predtým než teda Black Eyed Peas opustili dejisko koncertu, stihla skupina v zložení Will.i.am, Apl.de.ap, Taboo a Fergie aspoň otvoriť nový hotel a všetky jeho apartmány.

Výťažok z tohto vystúpenia americkej hip-hopovej skupiny bude venovaný nadácii the Peapod Foundation.

Zdroj : music-news.com