Sugababes sa nechali počuť, že sa nemienia dostaviť na londýnsky koncert Spice Girls, pretože nie sú zvedavé na to, ako slávna pätica pri playbacku synchronizovane otvára ústa.

Bulvárny denník Daily Star informoval o tom, že Sugababes sa nenechajú vtiahnuť do šialenstva okolo návratu Spice Girls. Najnovšia členka hviezdnej trojice, Amelle Berrabah, pre denník povedala: "Ja a dievčatá sme si chceli zohnať nejaké lístky. Ale po tom, ako som počula o ich synchronizovanej mimike na pódiu, rozhodla som sa, že tam nepôjdem." Ako by ironicky poznamenal klasik, speváčka toto svoje vyjadrenie poskytla po odohratí trojhodinového akustického koncertu... so všetkým v elektrine.

Zdá sa však, že fanúšikovia za "veľkou mlákou" nemajú s mimickými predstaveniami Spice Girls žiadny problém. Po veľkolepom prvom koncerte comebackového turné v kanadskom Vancouveri pribudli i ďalšie severoamerické dátumy. Najskôr sa však predstavia v rodnej Británii - ich domáce turné začína už zajtra v londýnskej O2 aréne. Najväčšiu skúšku svojich schopností na domácej pôde podstúpi Emma Bunton, ktorá si okrem otvárania úst bude musieť na pódiu poradiť aj s bolesťami členka, ktorý si nešťastne vyvrtla počas vystúpenia v kalifornskom hoteli Mandalay Bay Hotel.

Do Londýna poletia z Los Angeles na Boeingu 747, ktorý bol včera oficiálne pokrstený menom Spice One. Stalo sa tak v rámci propagačnej kampane k turné, v ktorej "spajsky" vyhlásili fanúšikovskú súťaž o najlepšie meno svojho lietadla. Zo všetkých návrhov postúpili do finále mená Spice Girl, Girl Power a Spice One a víťaza určili fanúšikovia hlasovaním.

Zdroj: Nme.com