Podľa najnovších správ je očakávaný návrat The Jackson Five na koncertné pódiá realitou a stane sa tak už o niekoľko dní pri oslavách príchodu Nového roka v americkej Atlante.

Legendárni súrodenci sa spolu po rokoch predstavia v klube Studio 72 na podujatí, ktoré je zároveň oslavou zasnúbenia ich slávnej sestry Janet a producenta Jermaina Dupri. Ten je zároveň aj organizátorom celého podujatia a pre americké rádio V-103 prezradil: "Je to Jackson 5 párty. A prisahám, že to bude najväčšia párty, akú ste kedy zažili. O polnoci vyprázdnim celý klub a všetci sa zídu na parkovisku, kde sa chystám odpáliť poriadnu ohňostrojovú šou."

Už minulý mesiac sa hovorilo o tom, že bratia Michael, Jermaine, Marlon, Tito a Jackie Jacksonovci sa v roku 2008 opäť spoja, aby vyrazili na svetové turné. Jermaine povedal: "Michael tam bude s nami. Cheme ísť na turné. Chceme sa dotknúť sŕdc všetkých, ktorí si kúpili naše albumy a podporovali nás."

V 70. rokoch si pätica bratov užívala obrovský úspech po vydaní hitov ako 'ABC', 'I'll Be There' a 'Blame It On the Boogie'. Ich poslednou vydanou štúdiovou nahrávkou bol v roku 1989 album '2300 Jackson Street', ktorý vyšiel štyri roky po tom, ako absolvovali posledné spoločné turné.

Zdroj: Music-news.com