Beyoncé Knowles, Kelly Rowland a Michelle Williams sa nechali inšpirovať kolegyňami zo Spice Girls a plánujú počas vianočných sviatkov diskutovať o možnosti ďalšej spoločnej práce.

"Táto súčasná vlna comebackov nás prinútila zamyslieť sa. Napriek tomu, čo ľudia hovoria, sme si stále skutočne veľmi blízke." - povedala Kelly, ktorá po rozpade Destiny's Child v júni 2005 pokračovala vo svojej úspešne rozbehnutej sólovej kariéry a už o rok neskôr vydala svoj druhý album 'Ms. Kelly'.

"Pred niekoľkými týždňami Beyoncé vystupovala v Los Angeles a požiadala mňa i Michelle, aby sme sa k nej pridali na pódiu pri spievaní 'Survivor'. Emócie boli úžasné a bol to taký dobrý pocit byť na pódiu opäť spolu s dievčatami. Bol to naozaj dojímavý moment. Fanúšikom tiekli slzy od šťastia. Bolo to magické. Osobne by som rozhodne prijala, keby sme to robili častejšie."

To, že sú s Beyoncé ako rodina, potvrdzuje aj fakt, že Kelly trávi aj vianočné sviatky v rodine Knowlesovcov: "Ako vždy, Beyoncé a ja strávime Štedrý deň spolu, bude to veľké rodinné stretnutie."

Zdroj: Music-news.com
Foto: Destinyschild.com