Nový album tejto anglickej speváčky vyjde neskôr ako sa očakávalo, pretože Lily Allen je podľa posledných správ tehotná.

Speváčku, ktorú poznáme hlavne vďaka piesni 'Smile', čaká svoje prvé dieťa so svojim priateľom, hviezdou skupiny Chemical Brothers Edom Simonsom. Lily tak nepríjemne šokovala šéfov svojho štúdia, pretože tehotenstvo pravdepodobne zdrží nahrávanie jej nového albumu, ktorý mal byť dokončený na konci jari roku 2008.

Zdroj pre britský denník Daily Star povedal: "Lilyno tehotenstvo je pre všetkých veľký šok. Nie je to moc dobre načasované. Pracovala na albume veľmi tvrdo, ale pokračovanie je teraz v nedohľadne. Všetky nahrávky sú vo veľmi skorej fáze, takže nie je nič poriadne dokončené."

"Plán bol taký, že v štúdiu strávi začiatok roka a potom sa vydá na turné, ktoré bude propagovať nový album. Avšak keď je teraz tehotná, priority sa samozrejme zmenili. Nikto nechce, aby Lily vystavila seba, alebo dieťa nejakým zdravotným nebezpečenstvám. Síce chce stále dokončiť album v riadnom termíne, ale nevyzerá to vôbec reálne."

"Najlepšia vec by bola dať teraz albumu odklad. Jej nahrávacia spoločnosť ju bude vo všetkom plne podporovať."

Lilyno tehotenstvo bolo potvrdené v stredu (19.12.07) a jej zástupca trval na tom, že kariéra Lily bude pokračovať podľa plánov.

"Som veľmi potešený, že sa potvrdilo, že Lily a jej priateľ, Ed Simons, očakávajú svoje prvé dieťa. Avšak tehotenstvo je vo veľmi, veľmi rannej fáze a pár sa teraz hlavne zaujíma o zdravie dieťaťa. Nič by však nemalo znepokojovať fanúšikov a album by sa mal objaviť podľa plánov, na jar budúceho roka."

Zdroj : music-news.com