Victoria Beckham údajne veľmi nahnevala ostatné členky skupiny Spice Girls a to tým, že si rezervovala najlepšie miesta na britské koncerty tejto skupiny.

Victoria si vyhradila celý blok a to konkrétne prvú radu na koncert v Londýnskej O2 aréne. Mala sa do nej zmestiť celá jej rodina a príbuzní a keďže išlo o najlepšie miesta, ostatným Spice Girls sa to samozrejme nepáčilo.

Mel B, Geri Halliwell, Emma Bunton a Mel C sa vyjadrili, že sú samozrejme rozhorčené z toho, že ich rodiny boli zaradené na lacnejšie miesta, ktoré im pridelil organizátor.

Zdroj povedal: "Victoria sa hneď od začiatku snažila, aby jej rodina dostala najlepšie miesta v O2 aréne. Rezervovala si celú prednú radu len a len pre jej rodinu a tak mali najlepší výhľad na koncert Spice Girls. Keď sa to ostatné dievčatá dozvedeli, neboli z tohto vrtochu Victorie vôbec nadšené."

Skupina zahájila svoje turné 15. decembra 2007 pred vypredaným publikom. V prvej rade sa teda nachádzali Victoriini traja synovia - Brooklyn, Romeo a Cruz, ktorí boli sprevádzaní Victoriinými rodičmi, jej sestrou Louise, bratom Christianom a jej neterami a synovcami.

Samozrejme nemohol chýbať ani manžel Victorie, futbalista David Beckham, ktorý bol však od ostatnej rodiny trochu bokom.

Zdroj : music-news.com